Okyanusolmak Asel_Naz bıraksan uyur. 2 saatte bir emzirin. Uyanmasına gerek yok. Biraz süt sıkıp çıkan sütü burnuna yaklaştırın. Bazen sür kokusuna açardı ağzını
Ftmilay İki saatte bir uyanır veya üç🙏🏻Allah bağışlasın ☺️ Ben 3.aya girene kadar kendim uyandırıp veya uykuda emziriyordum iki saatte bir.
Asel_Naz Ftmilay Allah razı olsun sizinkini de size bağışlasin Allahim. Uyanmıyor uyandırmaya çalışıyorum ama dudaklarını sıkıyor acmiyo ağzını şaşırdım ne yapayım. Uyanınca da çok zor uyuyor
Ftmilay Asel_Naz uyurken arada bir kıpırdanıyorsa ağzını açtığı anda memenin ucunu tutup vermeye çalışın veya bir iki damla yüzüne su değince kıpırdanıyorlar 🤷♀️
Sumide 2 ya da max 3 saat uyuyo kizim doğdugundan beri ben o uyanmak üzereyken hemen meme veriyorum geceleri biraz uzun uyumus oluyo tabi ben de öyle uzun dedigimde ben toplamda 4 saat uyursam şükür 🤭💕
Asel_Naz Gazini nasıl çıkarıyorsunuz en kolay şekilde benim ilk çocuğum yardım edecek kimse de yok yanımda tekim . Bütün acemilikkeri yaşıyorum 😇 🙄
Duru1- Asel_Naz omzuma alıyorum elimi kubbe yapıp alttan yukarı vuruyorum aynı zamanda zıplıyorum ve sıvazluyorum bazen çok inatçı oluyo çıkmıyo koyoyorum 5dk sonra bidaha