sirincik Esraemir34 aynen ilginc kendisi biraz cimri evine karşı.. liste yaparım market alışverişini eksiksiz alır ama o kadar yani eve pek harcama yapmayı sevmiyo 200 ₺ dan önce 50 ₺ veriyodu zor zor 200 ₺ yaptırdım yani cok konustum ama bi kulağından giriyo öbüründen cıkıyo
sirincik Minnakordek sosyal yardımlara başvurdum ama malesef red edildi ama turkcel genc uygulamasına bakıcam dikkatimi cekti
Minnakordek sirincik giriş yapıyorsun hesap açıyorsun turkselli olması lazım numaranın sonra bı YouTube den falan bak canım bende kullanmıyorum gorumcemden gördüm
esmaisik @Gizemlibirisi Gardrops a ben de ürün yükledim hem de birbirinden güzel ama hiç teklif veren olmuyor
Gizemlibirisi esmaisik fiyat olarak uygun yazdınız mı ben beş binlik falan sattım gerçi şuan kargo ücreti çok cikiyo bende bebekten dolayı bişey yüklemiyorum.kullanici adınız nedir.burdan kullanıcı adını yazmıştı biri iki tunik iki çanta almistim
Beyzaveduru Havvanur43 hissenin lot fiyatına göre. Eşit dağıtılıyor zaten. Tanesi 40 lira mesela 10 talrp ediyorsunuz. Bazıları dağa pahalı oluyor siz yine fe istediğiniz kadar alabilirsiniz
Feraye_ Minnakordek ya bakıyorum da yıldız toplamayi hallettim ama diğer dediğinizi bulamadım farklı hesap açıp para kazanmayi tam nasıl olduginu biliyormusunuz
sezer2022 sirincik hamaratsan mantı poğaça gibi şeyleri, çevrende alan pastane falan olabilir benim karşı komşum bi restorana mantı yapıp veriyordu (Bu arada sen iş danışmışsın, herkes 50 lira kazandığın anketin derdine düşmüş 🙄
sirincik sezer2022 hamaratımdır ama restoran gibi yerler bana uzak getir götür kendimde yapamam 9 aylık bebeğim var yakın olsa kesinlikle yapacağım iş bu olur Yani insan 50 ₺ ya bile ihtiyac duyuyo ihtiyacları var demekki canım ne biliyim hâlâ anket dışında bi iş fikri yok