QueenMommm Memeden kestiğim için uykular haram oldu hala ayakta uyutmaya götürdüm çığlık kıyamet uyumadı apartmanı inletti şimdi oturmuş çizgi film izliyor kafayı yemek üzereyim 😭😫
birbebekbiranne_ QueenMommm bence esınız uyutsun bir süre göğsünüzü kapatacak şekilde giyinin meme aklına geldikçe evi gezdirin yatakta muhabbet edin illa uyur 3 gün kuralı diye bısey bardı galiba emin değilim ama destek alabilirsiniz uzmanlarından da
gokce2023 QueenMommm ben oğlumda elma kullanmıştım saçma evet ama çocuklar birşeyein varlığına ihtiyac duyuyor uyumak için bildiginiz ya elma havuç salatalık yatırırken eline veriyor dum o kadar kolay olmuştu ki kendi kendine uyumasinda
QueenMommm Koceber yok bacım uyumuyor yıktı ortalığı ninni açtım daha çok dellendi yatmak istemiyor akşam 10 da uyudu 11,30 da uyandı 😢 gündüz 2,30 da uyandı gece geç uyuduğu için e öğlen uykusunu akşam yaptı 🤦🏼♀️
QueenMommm birbebekbiranne_ meme istemiyor canım zaten ama uyumakta istemiyor zorlanıyor uyumakta 2 gün ne güzel uyudu bugün uyumadı eşim az önce yattı sabah işe gidecek
QueenMommm gokce2023 eline almış popit oyuncağı bırakmıyor uyumuyor oynuyor ağlıyor bi çektim elinden yırttı kendini