tgh 40 günlük bebeğim var emziriyorum ama doymuyor gibi sütüm az gibi günde 1 kere mama veriyorum sütümün artması için ne yapmalıyım bestlak damla kullanıyorum
gamzesonmez tgh canım belliki stres yapıyorsun stres yapma öncelikle herşeyin başı o inan. bol marul helva boza ceviz gibi şeylerle sütünü arttırabilir fındık ceviz yumurta gibi besinler de sütünü kaliteli yapabilirsin ve bence süt sağmakta çok arttırıyor mama verdiğin zaman sütünü sağabilirsin ben ne zaman sütümü sağsam sütüm artar
gamzesonmez tgh kendine anneliğine ve sütüne güven sen çok iyi bir annesin eminim ki benim sütüm 2 ayda anca oturtmuştu az yemek yesem hemen sütüm az geliyor gibi gelirdi ama değil bebeğinin avcuna bak onun midesi avcu kadar düşün sütünde varsa mama verme bence canım anne sütü en en enn güzeli
cimcime1018 tgh Nerden anladın doymadigini canım? Cisli bez ne kadar çıkıyor günde? Sürekli memede olmak istiyorsa bu çok normal. Aç olduğu için değil seni istediği için. Bol bol emzir ayrıca. Elektrikli sağma makinen varsa onunla sağ. Emzirdikten sonra boş olarak sagicaksin ama. Beyne daha çok süt uret algısı gidiyormus
Elif_mihra O sürede bana da yetmiyor gibi geliyordu ama 2. Ay kontrolünde kilo aldığını görünce rahatladım ,aslında yetiyor ama bebek sürekli memede kalmak istediği için ve gazı olduğu için aç olduğunu düşünüyoruz.
tgh cimcime1018 2-3 saate bir bez değiştiriyorum doluyor çünkü sürekli memedeylen uyuyor 10 dakika anca meme de duruyor bununda hepsinde emmiyor yoruluyor duruyor emiyor böyle yani
cimcime1018 tgh Tamam onun çene kuvveti o kadar daha. Yavaş yavaş guclenicek. Mama vermene gerek yok kilo alımı normalse
cimcime1018 tgh Gayet yeterli almış kilosunu. Demek ki doyuyor. Boşuna mama verme bol bol emzir sadece ve olumsuz düşünme
Hazallll tgh sütünüzu su kadar arttirabilcek hic bisey yok gunde en az 3 litre icin kuru dut yiyin herseyi yiyin