Zeyneppppp Bu ay ödemeleri yatmış ödemem teslim edildiği görünüyor ama hesabıma para gelmemis haftasnu olduğu için mi acaba ya
bonusinem Zeyneppppp ödemelerde banka ıbn kaydınız var ise işlemesi 1 kaç günü buluyor, banada mesaj geldikten bi kaç gün sonra hesabıma geçti haftasonuda varsa arada eger süre dahada uzuyor
Halimes5757 Zeyneppppp benimde aynı seklde şu an bankayı arıyorum böyle bı EFT yapilmamis diyor PTT kurumunu aradım o da EFT yapmışsınız diyor anlamadım gitti
Zeyneppppp Begum26 Allah Allah ilk kez böyle bişey yaşıyorum. Ödeme teslim edildi görünüyor ama ne gelen var nede giden 🤷
Begum26 Zeyneppppp ptt çalışan kişi bana hesabımı kontrol etmeni söyledi geçen yıl da sanırım bu olay yaşanmış hesaplara geç düşmüş
Zeyneppppp bonusinem evet hep banka hesabıma aktarıyorum ama ilk kez para bana ulaşmadığı halde teslim edildi görünüyor . Normalde parayı alıyorum e devlette bir iki gün sonra teslim edildi diye görünüyor . Bu kez farklı oldu anlamadjm 🤷
34_seyma Zeyneppppp bende başvuru yapıcam aama açıklama kısmına ne yazmak gerekiyor acaba neden başvuru yapıyorsunuz diye soruyorlar