Alparslann__ Kızlar nasıl yapıyorsunuz denediğiniz şeyleri yazsanız bize de fikir olur bu arada sebamed şampuan kullanıyorum sizce nasıl bir şampuan tavsiye üzerine almıştım
selma00 Alparslann__ ben banyo yaptırmadan 20 dk önce falan güzelce zeytinyağ ile saçını yagliyorum bekletiyorum zaten derisi yumuşuyor sonrada ters şekilde tariyorum konak tarağı yada ince tarakla olur taraması 4 kez falan yaptım geçti kızımda ilk başta çok yoğundu konağı.
Tosbikannem Alparslann__ hiçbir şey yapmadım 1 yaşına kadar geçti sık sık banyo yaptırır ve banyo sonrası saçını taradım kendi tarağı ile sadece
Linaaa90 Alparslann__ zeytinyağ karbonat karışımı sürdüm bekledim tarakla taradım kalktı zaten çoğu sonra duşşşşş
0534 Alparslann__ Zeytinyağı ve karbonatı karıştırdım sürdüm banyodan önce 10 dk beklettim ince ve yumuşak bir tarakla taradım hepsi çıktı deneyin bence
kucukprensannesi Ben mustelanın almıştım. Ama zeytinyağı ile masaj yaptım yedirdim bi güzel 2-3 saat beklettim yumuşasın diye sonra yıkadım iyi geldi
Sesss_s Alparslann__ yegenimde vardı zeytin yagını sürüp bekletiyolarda baya arakasına duştu bit tarafı var onla yavaş yavaş tarayıp cıkarıyorlardı