askm 3 yaşında oğlum saçları çok seyrek ve ince tüy gibi ,çok kez kestirdik ama sonuç aynı. Saç uzatan gurlestiren şampuan varmi ? En azından bitkisel olması da önemli olur diye düşünüyorum
2boymommy askm cocuklarda bilmiyorum yetiskinlerde restorex icine bide cam terebentin eklersen müthis🤌🏻
Sunkiss askm merhaba kullanmadım ama çocuklar için minoris ile ecowell şampuanları beğenip sonuç aldıklarını biliyorum
silad70 askm sonradan fark ettim bebekleer için sorduğunu kusuura bakmaa🥲 tatlı badem yağının beslediğini biliyorum ama çocuklara zararı olur mu emin değilim
silad70 Restorex kesinlikle çok faydasını gördüm ilk başta aşırı döküyo sonra çıkarıp besliyo ama memnun kalmayan da çok birde şampuanın içine 1 tane doğum kontrıl hapı atmak da çok çıkarıyormuş hiç denemedim ama denenebilir bence
seherskr askm ecowell kullanıyorum kızım için aşırı derecede memnunum tavsiye ederim hemencecik uzadı
Birdurummuvar askm kan değerlerine baktırdınız mı ? Bazı vitaminlerin eksiklikleri de saç dökebiliyor . Çocuk doktoruna danışmakta fayda var
askm Birdurummuvar demiri düşük çıktı oğlum un e nabizdan baktım, yarın sonuçları doktora göstereceğim. 30 ile 400 arası olması gerekirken oğlumun 27 çıkmış 😥 benimde düşük sürekli. Demir ilacına başlayacağız ama ben ferro kullanmak istemiyorum daha öncede nivvit kullanmistik bir öneriniz olur mu ?
_Sedayigit askm Bestiron hem kabız falan da yapmıyor dişleride karartmıyor en iyisi o bence içeriği de temiz
Birdurummuvar askm ocean microfiber yeni nesil demir damlası kullandım değerlerini yükseltmişti leke de yapmıyor bebeğim seviyordu
Ceys Bisusbee Evet trend-hepsib uygulamalarında falan var ama şuan yüksek fiyatı ben indirimli almıştım.