Seymabebek Bebeğim de dün gecen beridir aşırı burun tıkanıklığı ve öksürük başladı uyuyamıyor öksürmekten hapsırıkta var henüz ateş yok ama.
Deletedmom_110 Seymabebek hemen olmuyor ertesi gün başladı gece siz kontrol edin rsv olup olmadığı testte belli olur nedensek yanlış olur geçmiş olsun.
Yarim_Kilo_Kiyma Seymabebek Geçmiş olsun 🌼 Bizde aynı şikayetler ile hastaneye yatış yapıldı 5 gündür yatıyoruz. Ve 2 aylığız daha. Ayrıca rsv virüsü kan tahlillerindr değilde, burundan alınan süprüntü ile belli oluyor.
Seymabebek Deletedmom_110 ilk bebeğim yarın doktora gidicez soğuk algınlığı diyip gönderir mi acaba kan testi mi istesem
Seymabebek Yarim_Kilo_Kiyma ates oldu mu sizde cok hapsırıyor gözleri yüzü kızarıyor ates olmadığı bir ihtimal üsüttü diyorum ama insaallah öyle değildir cok gecmiş olsun size de
zeynepefecik Yarim_Kilo_Kiyma benım bebegım de ıkı aylık ıkı gundur gunde toplasan 15 20 kere hafıf oksuruk vardı ama bu gece arttı su an öksürğkten ziyade ses kısıklığı ve iştahsızlık var sizin belşrtşlere benzşyor mu acaba geçmiş olsun bu arada inşallah hemen ıyılesır cıkarsınız🤲🏻
Deletedmom_110 Seymabebek burundan alıyorlar o testi kanda enfeksiyon bakabilirler zaten ateş yok kan almazlar
Yarim_Kilo_Kiyma Seymabebek Bizimde ateş hiç yok idi, göğüste hırıltısı vardı zaten solunum sıkıntısı çekiyordu. İlk 2 gün hafif hafif idi 3 günü daha kötü oldu. Hemen İstanbulda Zeynep Kamile devlete getirdik çoçuk hastanesi zaten. İyi ki de getirmişim.
Seymabebek Yarim_Kilo_Kiyma bizim de yarın 3. Gün olacak 7 aylık bebeğim insaallah rsv değildir Allah tez zamanda sifanızı versin tesekkür ederim
Yarim_Kilo_Kiyma Seymabebek Her ihtimale karşı lütfen doktora gidin, ihmal etmeyin derim. Amin inşallah
Yarim_Kilo_Kiyma zeynepefecik Evet sesi tamamen gitmişti, düşünün ağladığında şansa görmüştük, gözleri yaşlı yaşlı dinliyordu. Öksürük hafif hafif idi sonra arttı ve ciddi bir solunum sıkıntısı çekiyordu canım benim
Melkkkk Yarim_Kilo_Kiyma bizimde ateş burun akıntısı göz akıntısı ses kısıklığıyla gittik corona olduğunu öğrendik
zeynepefecik Yarim_Kilo_Kiyma gittim iki hastane gezdim geldım eve devlet hastanelernde ılgılenmıyorlar hıc kan verdık sadece gün aydınlansaydı bi özel hastaneye goturcem rsv korona ne varsa baktırırım ama ınanılöaz korkuyorum ya oksurup agladıkca bose yoktur degıl mı ya
Melkkkk zeynepefecik sürüntü alıp baktılar bizim sadece corona da değil bütün hepsine baktılar bütün virüslere bakmışlar corona pozitif geldi işte bizimde gece ateş arttı devlet hastanesine gittik özellerde çocuk acil yok burda maalesef calpol verip sürüntü alıp bıraktılar calpolu bende biliyorum vermeyi
Yarim_Kilo_Kiyma zeynepefecik Aslında en güzel bakan devlet hastanesi, burda özel hastaneye giden bazı hastalar tam skandal yaşamışlar. İstanbulda Zeynep Kamil diye çoçuk hastanesi var Şahsen özellikle buraya geldik ki normalde medipole giderim. Her zaman
Yarim_Kilo_Kiyma zeynepefecik Önemli olan bronşların açılması tabi ki. Hava yoluyla ve damar yoluyla tedavi uyguluyorlar. Maalesef antibiyotik tedaviside var