Canparem35 13 aylik oğlum dün gece hicbirseyi yokken ateslendi calpol veriyorum dusuyor sonra tekrar cikiyor sabahdan beri boyle banyo yaptrdim anlik dussede yine cikiyor sabahdan beri hicbirsey yemedi acile götürdük fakat hastane okadar kalabalıkdı ki geri geldik ne yapacagm atesi nasıl dusururum yardm edin
miracatilla Canparem35 hastaneye geri gideceksin. Canım benim istikrarlı düşmeyen ateş varsa arkasında başka bir sebep vardır. Örneğin enfeksiyon gibi. Böyle bir durumda da sen 10 gün de calpol versen düşer geri çıkar çünkü sebebi yok etmiş olmuyorsun.
Eailesi4 Canparem35 bizimde 14 ayda olmuştu calpol dolven dönüşümlü olarak vermiştim çok yükselirse duş aldırıyordm hemşire önerisiyle ayaklarına limon sürüyordum
Canparem35 miracatilla 2 gun once kontrol icin gitmistik kan verdik hic bir sorun cikmadi kafayi yemek uzereyim artik tekrar goturucem tabiki ama atesi dusurmem lazm
Esmakaya32 Daha önce sağdığın buzlukta duran sütün varsa banyo yaptır duş alırken suyuna kat o düşüre bilir belki kesin olmasada 4 saatte bir vermen gerekiyor calpolü bildiğim kadarıyla ama aşırısıda iyi değil ama düşmüyorsa yapacak birşey yok zaten doktorlarda sanki başka birşey yokmuş gibi calpol veriyorlar
Canparem35 Eailesi4 limon surdum simdi bende dus aldiriyorm calpol veriyorum biraz dusuyor geri cikiyor sastim kaldim
Canparem35 Eailesi4 diş cikarirken atesi olmadi hic azi cikarmayada gecmedi daha alttan 4lemek uzere 😵💫
Dianaa Canparem35 kaç derece ateşi? Viral enfeksiyonlarda ateş 72 saat sürebiliyor, normal. Kontrol altında tutulması gerek sadece. Mesela 38,5 ateş, ateş düşürücü verdiğinizde ya da ılık duş aldırdığınızda 37 küsürlere düşmüyor mu?
arya23 Canparem35 farklı bir hastaneye gidin, ilaç tedavisi şart, yüksek ateşte evde yapacaklarınız yetmez, benim oğlum 8 yaşında iki gün önce biz de yüksek ateşten hastaneye gittik, serum alınca düştü, umarım en kısa sürede iyileşir, çok geçmiş olsun
Canparem35 arya23 teşekkür ederim bu geceyi atlatsak yarin gidicem hemen ama olmayacak gibi elimden geleni yapiyorm çaresiz kaldım ☹️
tultanhanim Canparem35 peki bu inat niye hastanede bekleseniz zaten sıra gelmese bile azalacaktı sonuçta değil mi belliki başka bir sorun var bence biran evvel başka bir hastaneye gidin çok geçmiş olsun acil hayırlı şifalar dilerim 🌸
Eailesi4 Canparem35 bizimde ilk azı dişlerde olmuştu ama her diş bir olmuyor bazısı ateş yapabiliyor 4 saatte bir düzenli vermeniz gerekiyor
Dianaa Canparem35 ne kadar sürede geri çıkıyor? Korkmayın dediğim gibi 72 saat süreli ateş viral enfeksiyonlarda normal
Canparem35 tultanhanim neyin inadi hanımefendi inatlik bir durum yok. onumuzde 40 kisi vardi cocuk oksurenlern hapsuranlarin arasinda daha cok hasta olacakti beklemek istemedim inatlik bir durum mu var burada
Canparem35 Ozhanoslem acilden geldik yeni antibiyotik verdi doktor dolven kilosuna uygun degilmis sordum calpol ver dedi
Sevde123 Canparem35 geçenlerde benm kızımda öyle oldu geceleri ateş düşürücü veriyordum ola ki uyursam kötü birşey olursa diye. Dr götürdüm neyi var bilip ona göre müdahale edeyim dedim ama artık kararlıyım antibiyotik vermeyeceğim. Bir tane sarımsağı nokta kadar olacak şekilde doğradım üzerne bal üç dört damlada limon sıkıp bi çay kaşığı verdim günde üç kere her öğünde taze hazırladım bi kaç gün tekrar ettim ki ertesi günü düşmüştü ateşi ben sadece tedavi görevi görsün diye bi kaç gün fazladan verdim Allah ın izniyle doğal antibiyotik içmiş oldu haftada bir kür gibi de hazırlayıp her iki kızıma içiriyorum eğer alerjisi yoksa tavsiye ederim
Canparem35 Sevde123 deneyeceğim teşekkür ederim inatci bir ates dusuremedim acile gittik doktor cigerlerinin dolu olduğunu soyledi röntgen çekildi antibiyotik verdi ☹️