mervebeliz Kızlar 5 aylık kızım var tetagil kullanıyorduk eşim işte gelmesi mümkün değil geçen eczacı calgel vermiş hiç açmadım tetagil kullanıyordum jel önermiyorlar pek kullanan var mı çok huzursuz şuan uyumuyor ağlıyor kullanayım mı zararı olur mu
birbebisannesii mervebeliz bende kullandim bir sure fakat iki doktorlada gorustum asla onermediklerini soylediler katki maddesi oluyormus oda otizm yapiyormus dogrumu degilmi bilmiyorum ama ben kullandim etkisini de gordum doktorun demesi ise otizm dogustan diye biliyorum nedn oyle dedi bilmiyorum suan 2 yasina yaklasti kullanmiyorum cok fazla ama bence kullanilabilir kullandigim surece zararini gormedim
Bebeko19 mervebeliz karanfil kürünü yapın evde varsa içiniz rahat etmeyecekse en azndan eczaneden tetagili alana kadar
mervebeliz birbebisannesii bende çok olumlu şeyler duymadım hakkında kullanmak gelmedi içimden ama evde olunca ne yapsam diye acaba kullansam mı diye düşündüm
Sermera İcerigine baktim da kullanmanizi tavsiye etmem cok fazla katki maddesi var ve anestezik madde var bebeklere sakincasi olabilir veya alerji yapabilir
mervebeliz Sermera evet eşim almış eczacı vermiş bende tetagili daha yararlı buldum kullanmıyordum ama evde olmayınca bi sorayım dedim
birbebisannesii mervebeliz oyle de ben kullandiktan sonra ogrendim bunlari ama kullandigim surede sorun yasamadim