Zahidefem 37.5 38.4 arasi gidip geliyo agliyo surekli kucagimdan inmek istemiyo surekli inliyo hastaneye gittin bise yok asidan dediler napicami sasirdim calpol veriyorum bi etki yok siz ne yaptiniz
Selinozgen9 Zahidefem illa ki olacak bugun oglum 1.5 yaş aşısı oldu çok şükür rahatız ama 6 ay aşısında çok çektik ateş huysuzluk hepsi oldu bu etkileri de bir tek 6 ay aşısı yaptı hoş tuttuk valla gönlünü 2 güne tamamen eski haline dönmüştü
melasya Zahidefem bizde ole olduk sabaha kadr kucagimda takildik uyudu uyandik en etki eden asi oldu ustelik asi olurken kendini ck kasti bi bacagi asi olan yer tas gibi kaldi ertesi gun de devam etti sonra becti bitti .her asida panik oluyorum artik
melasya Zahidefem ben gece farketmistim 38,4 olunca fitil verdim hemen etki etti.sabah devam edince calpol verdim sonra agri yapiyo zaten bide ates maffoluyo cocuklar sizede gecmis olsun
Semaaa0921 Fitil verin Ağrı kesici yazık yavrum boşuna acı çekmesin calpol bizde de hafif geliyor aşılarda
Zahidefem melasya Nazoliii dunden beri veriyorum doktoru 4 saatte bir dusmezse calpol verebilirsin dedi verdim ilik bezle eklemlerini sildim dus aldirdim ince bi zibin bi ayakli pijama giyiyo galiba dusuyo sonkez verdim 36.7 dustu bakalm dua edjn bebekler hastalanmasin
Nazoliii Zahidefem benim kizimda da 4.ay aşısında olmuştu ne kadar şurup verdiniz bilmiyorum ama bana hemşiremiz 1 tatli kaşığı ver demisti verdim geçmişti biraz ince giydirin isterseniz elini yüzünüde yikayabilirsiniz