Kızım nisanda 3 yaşına girecek inşallah 2 yas da sorun yaşamadım ama son 3 aydır çok zor bir çocuk oldu aşırı inatlasiyor vuruyor yapma dediğim şeyleri yapıyor dışarıya gitsek burnumdan geliyor ellini tutturmuyor gerçekten çok akıllı ve zeki bir çocuk sürekli soru sorar cevaplarım bazen artık sus diye bağırasım geliyor ama tabiki yapmıyorum istemeye istemeyede olsa cevaplıyorum inatlasacaği zaman başka şeylere çekmeye çalışıyorum dikkatini kendinden küçüklere bebeklere tahammülü yok asla istemiyor 5 yaşında kuzeni var çok seviyor ama onunlada anlaşamıyor bu sefer ben çok geriliyorum sakince konuşuyorum yapmaması gerektiğini anlatıyorum tamam diyor ama yine aynı bazen gerçekten kızıyorum ve sesim yükseliyor ve insanlara da anlam veremiyorum kızımla inatlasiyorlar anne benim olacak baba benim olacak hamileyim kardeşim benim olacak yada bu oyuncak çok güzel bana versene benim olacak eve goturcem gibi gibi ve bunları duydukça daha voj hırçın olup vuruyor kızıyor yapmayın diye uyarıyorum yine aynı kızımın bu durumu normal mi kızlar gerçekten çok yoruldum 😔