mervemir- deli_bir_hatun yeni ihlasları bilmiyorum ama eskiler çok yi fakat hantaldı yani eğer hala öyleyse kesinlikle dyson. Kayınvalideme de dyson un normal elektrik süpürgesi gibi olanı var çok memnun
Sapsikanne deli_bir_hatun ihlas kullanıyorum haftalık temizliğe çok iyi ama günlük için çok hantal taşıma su doldurma dökme derdine açamıyorum ben de günlük bir şey istiyorum şu şarjlılardan pratik olsun diye ama ne alacağıma karar veremedim henüz
Deletedmom_83 İhlas eskiden çok modaydı almak isteyip alamadım dysonu bilmiyorum ama ihlası olan akrabalarım bir 15-20 senedir hala kullanıyorlar ve çok güzel
ikikereanne_ deli_bir_hatun kablolu olacaksa ihlas . Dik supurge ise dyson. İkisi cok farkli kulvarlarda bende ikiside var sorsan ikiside ihtiyac 🥲
deli_bir_hatun ikikereanne_ aşkım ben öyle çektikçe içini rahatlatacak bir süpürge istiyorum çekim gücü iyi olan
_Asilin_Annesi_ deli_bir_hatun alerjik bir bünye söz konusu değilse ihlas gereksiz hantal büyük. Kullanan tanıdıklarım var. Dyson bilmiyorum yani bizzat kullanan birini görmedim ama daha pratik olduğu kesin
deli_bir_hatun Benisahtesevme2 aşkım özellikleri nedir kisaca anlatrmsn mesela su doldur boşalt derdi yok dimi
Dianaa deli_bir_hatun hayır suyla çalışmıyor. Haznesi doldukça içindeki tozu kiri bir poşete boşaltıp çöpe atabilirsin canım toz torbası falan yok.
deli_bir_hatun ikikereanne_ şimdi ki süpürgem su hazneli günlük temizlik için süpür sonra hazineyi dök yika derdi var mesela acelem var süpürüp bıraksam ertesi gün kokuyor o yüzden bıkmış bir durumdayım aşkım toz torbalı yada dokmeli istiyorum ihlas su hazneli galiba öyle demis arkadaş
ikikereanne_ deli_bir_hatun evet su hazneli ve oyle bir dert var yok degil suyu mutlaka dökmek lazim ertesi gune kalirsa ölüm gibi kokar. Dyson tavsiye ederim o zaman
mervemir- deli_bir_hatun sizin öyle genel temizlik yapacak bir süpürgeniz varsa kesinlikle dyson dik alın v15 falan