Mo_or Merhabalar 4 aylık bebeğim var ve sütüm yetmiyor mama verdim ama hangisini verdiysem reddetti (aptamil sma bebelac hipp evolvia ) açlıktan ağlıyor sürekli nolur yardımcı olun çok zor durumdayım
Dilararden Mo_or bence doktorunuza en etken zaman diliminde danışıp bebeğinizin mama kabul etmediğini, ve sütünüzün yetmediği için aç kaldığını anlatın o size gerekli programı oluşturun, kafanıza göre ek gıdaya lütfen geçmeyin.
fatma___ Benim bebeğimde yemedi bence yavaştan ek gıdaya geçiş yapılabilir. Çünkü mama yemeyen oğlum meyve tadımı yaptırıyorum bayılıyor ve yiyor. Şuan 4 ay 20 günlük olduk.
Dilararden fatma___ mama yemeyen bebeğe kendi kafanıza göre ek gıdaya başlayıp tadıma da meyve ile başladınız?
Aysegunes fatma___ bizde 4 ay 12 günlük. Reflüsü var. Sütüm çok az biriktirmekle günde bir kere sütümü içebiliyor diğer zamanlar hep mama. Yavaştan başlasam mı yoğurt vs yoksa doktora mı gitsem önce. Sofraya oturduğumda atmaya çalışıyor kendini masaya bide dudaklarını yalıyor
Maka_Paka Dilararden Kontrole götürüyordur heralde doktoruna danışmadan bizim dememizle başlatacak hali yok. Ama bu gibi durumlarda sebze çorbalarina başlatıyor genelde doktorlar bebek için olanlara yani. Herkesin yorumuna cevap vereceğinize bayanın sorusunu yanıtlayın yeterli
fatma___ Aysegunes benim süttümde var ama yiyeceklere ilgisi çok fazla ve çok emmek istemiyor 4 ay 20 günlük ben tadım yaptırmaya başladım tabii ki siz yinede doktorunuza danışın ben başladım yani
Durukusum22 Uyanıkken asla içmezdi ama Uykuya dalmak üzereyken emzirir pozisyonda veriyordum ben o uyku sersemliğiyle anlamaz içerdi
Dilararden Maka_Paka bayanın sorusunu zaten yanıtladım, siz gibi sebze çorbasına başlayın da demedim doktorun bileceği iş dedim. Çünkü tadım yapılmadan çorbaya geçiş olmaz. Sizde kendi fikrinizi söylüyorsunuz ama bu sorumluluk almaktadır.
Maka_Paka Dilararden Doktora danışmadan diye yazdım bilmem farkında mısınız en iyi anne. İyi akşamlar 🌸
Dilararden Maka_Paka ben en iyi anne değilim öyle bir iddiam da yok. Hayır siz yorumunuz da direkt sebze çorbası deneseniz yazdınız ben size yazdıktan sonra doktora danışmadan dediniz. Anne sizi dinleyip danışmadan bunu verebilirdi. Size de iyi akşamlar