birprensannesi0208 İlk baştakini 1-2 defa kullandım diğerleri denedim fakat yapamayınca kaldı penye şal dışında pek kullanamıyorum 2 cocukla zor o yüzden satıyorum almak isteyen varsa fiyat belirlemedim isteyen bir fiyat versin her türlü anlaşırız iki tarafında işi görünsün maksat 🫶🏻🌸😚
GericekilmeKorunmaDegill birprensannesi0208 yesılli beyazlı saldan sonraki o dört rengin toplam fiyati be olur?
birprensannesi0208 birprensannesi0208 şalları toplu alana 150₺ vereceğim kızlarrr artı 3 adet gökmavisi şifon şal yani toplam 8 adet şalı 150₺ bırakacağım
birprensannesi0208 Hiilyuss en üstdeki fendi şal şifon Altındakiler krep kumaş diye geçiyor sanırım ☺️ En altdaki ise penye şal zaten
birprensannesi0208 birprensannesi0208 Bebek telsizi fazlalıktan satıyorum gayet memnundum şuan gerek yok fiyat ben 650 civarı almışdım 400₺ diye düşünğyorum almak istwyen olursa
birprensannesi0208 birprensannesi0208 Triko Elbise ekru standart beden 115 cm boy 300₺ kullanılmadı bedeni olmadığı için satıyorum iade almadı maalesef aldığım ywr
ilkaay0 birprensannesi0208 merhaba bu triko elbiseyi nereden almıştınız ☺️ bide şalların fiyatlarını öğrenebilir miyim
birprensannesi0208 alinbaby bir kaç ay kullandık sonrasında gerek duymadık kamera aldığımız için hem telsiz hem görüntğ fonksiyonu vardı bunu kaldırdık sadece birinde oğlmun hafif kemirdiği için diş izleri var onun dışında gayet iyi calışıyor kutusuyla kaldırmışdım zaten
birprensannesi0208 alinbaby maalesef normalde yapardım ama oğlum kalp hastası onun için hastane masraflarına kullanacağım 😔 sizin aklınızdaki fiyat nedir