durununannitoskosu Kızlar kendinizin yada bebeginizin doğum haritasına baktırdınız mi önerebileceğiniz bir astrolog var mı
minikayaklarr durununannitoskosu ben baktırdım birkaç kez ama çok az doğru şey çıkıyor onları zaten biliyorsunuz birde doğum saatini tarihini tam bilmeniz gerekir
durununannitoskosu minikayaklarr Biliyorum kendim de bakıyorum ama detaylı baktiracak bir astrolog arıyorum
Zera durununannitoskosu Ben uzun yillardir takip ediyorum isinin hakkini vererek yapan biri o yuzden de bir iki saate bakip gondermiyor haritanizi. Byprimarima instagram hesabi goz atarsiniz🫠
bananeabiya durununannitoskosu ben baktırdım kendime ek olarak biraz oğluma da baktı memnun kalmıştım genel anlamda. Canan doğan keskinpala ismi instagramdan bakabilirsiniz. Ben doğum saatimi net bilmiyordum 8 ile 8:30 arası demişti annem ama o tam saati de buldu sorular sorarak.
yeniaday1 durununannitoskosu çocuk ve bebekler için baktırmayı doğru bulmuyorlar diye biliyorum ama doğruluk payı nedir bilmiyorum
yeniaday1 durununannitoskosu bilmiyorum ben baktırmak istemiştim öyle söylemişlerdi bana nedenini sormak aklıma gelmedi o an