ilkaay0 Kızlaar aranızda yakın tarihte ehliyet yazılı sınavına giren var mııı? 😵💫 Sınavım yaklaşıyor kaç aldınız sorular nasıl taktik verin 😁
Tatliannnneeee ilkaay0 15 gün önce falan girdim 80 le geçtim bilgisayar üzerinden giriliyor çok sıkıntı yapma çalış sorulara rahat ol geçersin ben kızım için 20 dkda çıktım süreni güzel kullanırsan halledersin başarılar 💖
Mandalinahanim ilkaay0 2 hafta önce girdim 74 aldım valla kişiye göre değişir ama kitaba hiç çalışmadım hep daha önce çıkmış sorulara çalıştım birde ben araba kullanmayı bildiğim için pratiğim vardı ona güvendim ama yine de öyle aşırı zor sorular yoktu yani
Oglunasikbiranne08 ilkaay0 1 ay önce girdim 82 ile geçtim. Kolay sorular aslında. Bide soruları dikkatli okumak gerek . Bazı sorular yanıltıcı olabiliyor . O yüzden acele etmeyeceksin . Bide uygulama var indir onu çıkmış sorular var onlari çöz. Ehliyet sınav soruları 2023 sarı geyik resimli olan uygulama . Sınav 50 soru zaten zor değil. Benim de şimdi direksiyon derslerim bitti haftaya pazar direksiyon sınavım var :)
hepayni13 Canım nisanda girmiştim 86 yla geçtim sağlık soruları ağırlıkları motordan çok cikmadi Bi kaç tane de videolu sorular vardı çıkmış sorulara çalış derim ben de hep öyle çıktı ilk 7 soruyu hatta nerdeyse okumadan işaretledim bire bir ayniydi
ilkaay0 Tatliannnneeee ay maşallah 🧿 50 soru 45 dakika değil mi? Sınava bilgisayarla mı girdin? Ben tablet diye biliyorum. Meselaaa bir de çözdüğümüz soruya geri dönebiliyor muyuz?
ilkaay0 Mandalinahanim Tebrik ederimm 🌸🫶🏻 Benimde araba pratiğim var direksiyon sınavından değil de nedense yazılı sınavdan korkuyorum 🤦🏻♀️😁 aslında sağlıkçıyım ilkyardım sorularını da çözüyorum ama motor kısmı beni korkutuyor
ilkaay0 Oglunasikbiranne08 Öncelikle tebrik ederim 🌸 çıkmış soruları internetten bulabiliriz değil mi? Geyikli olan uygulamada çıkmış sorular da var mı?
Mrcannesi Oglunasikbiranne08 geyik olan fotoğraflı programı indirdim birde 70 olan ehliyet programınıda kullandınızmı acaba ondada çıkıyormu
hepayni13 ilkaay0 tablet değil bilgisayardan sırayla sorular geliyor işte sen cevapladukcs ilerletiyorsun videolu sorularda öyle video oluyor şıklar oluyor videoya göre cevapliyorsun
Tatliannnneeee ilkaay0 evet canım dönebiliyorsun eski sorulara bilgisayar dokunmatik çok rahat süre 45 dk
Eslem71 ilkaay0 canım Eylül ayında yazılıya girmiştim hergun çıkmış sorulardan çözdüm geyikli site var onu indirin zaten hep sorular hep tersi mantık olarak çıkıyor kolay yani direksiyonda da bugün geçtim kurtuldum aldım ehliyeti darısı size 🌸🤲
Oglunasikbiranne08 Mrcannesi yok onu indirmemiştim hiç. Bilmiyorum o yüzden. İndirip bakın bi isterseniz .
prens63 Ehlıyet cepte uygulaması var çoğu soru ordan cıkmıstı bırde soruları doğru okuyun ben kıtaba da bakmıstım 92 aldım ama dedıgım prog çok ıyı.