hellbutterfly Kızlar bebeğim tam 3 ay 2 günlük. İnternette baktığımda bu aydaki bebekler kafalarını yüz üstü yatırınca %45 açıyla kaldırır yazıyor ama benim bebeğim kaldırmıyor. Sizce normal mi
cakmakt hellbutterfly gayet normal her bebek aynı olmuyor siz günde 3-4 kere yüzüstü yatırın ilgisini çekebilecek şeyler koyun önüne
Sevdasel hellbutterfly Merhaba bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim bizddr aynı sorun varda bende cok korkuyorum acaba sizin bebek sadece yüsüstü yatarken mi kaldırmıyordu yoksa ellernden tutuncada kaldırmıyor muydu kusura bakmayın anne olarak cok endişelendim
ozgetz Emzirme yastığınız varsa onun üstünde deneyin. Yoksa altına bi havluyu rulo yapıp koyun. Bizimkisi de yüzüstü durmayı pek sevmiyor sesli oyuncaklarla ayna ile falan ilgisini çekmeye çalışıyorum.
meral7667 ozgetz benim kızımda 3 ay sekiz günlük aynı şekilde kafasını tam tutamıyor cevredekiler çok korkuttu doktora vs götür dedi tutmamasi normal mi
ozgetz meral7667 bence normal her bebeğin gelişimi farklı ama siz isterseniz götürün içiniz rahat etmesi açısından
hellbutterfly bilginnn merhaba bebeğim şuan 4.5 aylık ve kafasını kaldırıyor rahatlıkla. Boş yere evham yapmışım 😅
Sevdasel Merhaba bebeğinizin iyi olmasına çok sevindim bizddr aynı sorun varda bende cok korkuyorum acaba sizin bebek sadece yüsüstü yatarken mi kaldırmıyordu yoksa ellernden tutuncada kaldırmıyor muydu kusura bakmayın anne olarak cok endişelendim
Melissadgnn Sevdasel merhaba ayni durumu yasiyoruz bebeginizin durumu ne oldu bilgi verirmisinizn rica etsem. 😪🙏🏻
Sevdasel Melissadgnn merhaba suan başını kaldırıyor bebeğim ama nöroloji takipliyiz bebeğim gevşek biraz carpus collezium ince çıktı beyin mr sonucumuzda buda etkileyebilirmiş metobolik ve genetik testler bakılıyo Allah evlatlarımıza şifa versin inşallah