ezgiii55 19 günlük bebeğim var wee baby emzik aldım ama emmiyo sütümüde damlattım hiç bi şekilde kabul etmiyo nasıl alıştırabilirim
cakmakt ezgiii55 emzik alıştırman için erken 1 ayı geçmeli bence ve avent emzikleri alışması için daha rahat her çocuk farklı aslında
ezgiii55 Mutluumom o da cok pahalı ya tutmazsa onuda diye korkuyorum ama denicem onuda sipariş verdim şimdi tesekkür ederim
ezgiii55 esracck verdim doğdugu andan beri ugrasıyorum desem yeridir almadı küçük oldugu için almıyodur dedim ama 19 gündür yoruldum artık avent denemedim sadece o da pahalı almazsa parayı çöpe atmayalım diye denememiştim ama çarwm kalmadı artık knuda alcaz
esracck ezgiii55 valla ben pahalı emzikler aldım.hicbirni almadı ağzına düşün düşük bütçeli olan enzimleri hemen taktı ağzına ucu Küçük diye sende bir dene markaya takılma
dam ezgiii55 Emziğe lastik bağlayın -maske gibi -ağzına verin bizimki öyle alıştı ama takip etmelisiniz sürekli
esracck ezgiii55 bende wee baby almıştım sonra gittim eczanede meme ucuna en yakın emzikler var eskiden böyle herkes alırdı ucuz olanlar var markasız böyle onlari hemen emdi bırakmıyor şimdi de 😄
esracck ezgiii55 yok canım bu eda klasik eski tip emzik yaz görürsün ucu öyle olanlar bebekler için daha rahat
FirdevsHaniminKiziKonusuyor ezgiii55 alıştırma. Benim bebeğim de 1 aylık, bir iki defa vermeye çalıştım midesi bulandı öğürdü. Daha da vermiyorum, vermicem de😊
Eagaeb Benim bebeğim 6. Ayına giricek emzik reddi yaşıyoruz. Bu zamana kadar emiyordu şimdi birden bıraktı çok köyü günler yaşıyoruz ne yapabilirim
Eylullmomss Eagaeb benim bebeğimde 5.5 aylık şuan emziği diş kaşıma aleti olarak kullanıyor emmek yerine emiyordu artık dişini kaşıyor
Eylullmomss Eagaeb ne yapıcaz ya bende Avent bibs mamajo bir sürü emzik var hepsine aynı muameleyi yapıyor kafayı yemek üzereyim
Maka_Paka 3 aydan sonra tam kavrar. En minigi de olsa öğürür. Size alışsın niye bu kadar zorluyorsunuz? Ben 3 aydan sonra sadece uyuyacagi zaman veriyorum. Emziği ağzına aldığı gibi aklına uyku geliyor ve uykuya dalıyor ☺️ Bu şekilde deneyebilirsiniz
ezgiii55 Maka_Paka öbür ay işe baaslıcam ve laynanam bakıcak o da yaslı oldugu için emziğe alıstır diye yalvardı resmen yoksa neden bu kadar ısrarcı olayım