muniii42 minikkurbag Bu durum ne zaman başınıza geldiğine de bağlı benim doğumdan sonraki ilk ilişkilerde bi kaç kez olmuştu lekelenme şeklindeydi aşırı bi kanama yoktu sonrasında kesildi daha sonra da adat görmeye başlayacağım zaman bi iki kez daha olmuştu adet gördüm bir daha yaşamadım ama bence bu gibi durumlar yoksa veya sancılı bi ilişkiniz oluyorsa bi doktor kontrolüne gitmenizde fayda var
minikkurbag muniii42 ilk defa basima geldi, sogum yapali 6,5 ay oldu herhangi bi sancim falan yok, randevu aldim yarin gidecegim hemen, korktum tabiki insallha bisey yoktur.
minikkurbag gencmom_ doktora gitmissinizdir mutlaka, neden oluyormus, benim ilk defa basima geldi 5,5 yillik evliyim
gencmom_ ikiprensannesi53_ evet hpv hastasıyım ve rahim ağzında yaralarım mevcut alıştık biz olmayınca acaba ne oldu diyoruz 😂
Muru minikkurbag doktora gözükmelisiniz. Ben bir keresinde yaşadım ve dr’a gittim birden fazla testle her şeyi kontrol etti ama ilişkide zorlanma ya da kuru olma durumu da kanamaya sebebiyet veriyor
Meltem2611 minikkurbag kanamanın şekline bağlı sürekli akıyorsa durmuyorsa acil gidin doktora. Benim o şekilde olmuştu sezeryandan sonra. Rahim toparlanamadığı için yırtık oluşmuştu benim.
Damla_eflin minikkurbag Doktora gorunun ve bu süreçte kesinlikle cinsel ilişki yaşamayın derim herhangi bir enfeksiyon yaşayabilirsiniz rahim ağzı yarası falanda olabilir ilişki sırasında yanma, acıma oluyor mu canım?
gencmom_ minikkurbag seneler önce yani 2018 de ilk evlendiğimde hep kanamam olurdu doktora gittim dış gebelikten şüphelendi sonra alttan muane ederken yaralarımı gördü enfeksiyondan kaynaklı dedi başka bir doktora daha göründüm oda enfeksiyondan dedi Hayır acı falan olmuyor ama sonrasında ufakta olsa bi ağrı oluyor etkilemiyor fazla ama benim acı eşiğim yüksek
minikkurbag gencmom_ benimde uzun zamandir enfeksiyonum var akinti yapiyor hep ihmal ettim umarim ondan sadece ondan dolyidir.
gencmom_ ikiprensannesi53_ hayır canım sadece sezeryan doğum mecburi oluyor tabi gebeliğim de gebelik dışı kanamalarımda oluyordu bebegi etkilemiyor