denizyildizi__ Kızlar bir türlü düzen oturtamadım , birkaç tane düzenleyici aldım ama tokalardır bandana taç vs hiç düzenli durmuyor karışıyor , sizler nasıl yapıyorsunuz . Resim vs varsa atabilir misiniz . Önerilerinizi bekliyorum
kahrolsunDunya denizyildizi__ bende kutu belirledim ama o kutu haricinde heryerden cikiyo tokalar. istikrar lazim amann saldım
zeynephzl denizyildizi__ ben taçları raf gibi birşey var ona asıyorum lastikli tokalar minik bir kutu içinde çit citlilar hep eşleri ile birlikte ama yine de dağılıyor çünkü kızım kendisi istediği tokayi seçiyor 2 yaş sendromu😂
denizyildizi__ Ecem__ kızım 3 buçuk yaşında ve kendisi seçmek istiyor , bende müsade ediyorum , o yüzden sormuştum . Boyunun yetiştiği çekmece içlerine koyuyorum bende
denizyildizi__ kahrolsunDunya kutunun içine ayrı ayrı ayırdım ama yok kayboluyor birde eşini bulamıyorum😄
denizyildizi__ zeynephzl tokaların eşlerini bulmak ayrı dert 😄 çeşit çok olunca karışıyor , cins cins ayırmakta zor
traineemom Keşke benimde tek sorunum kızımın tokaları olsa 🥲 kızımı kendi giyinsin diye teşvik ettiğimde beri kendi dolabındaki kıyafetler katlı olarak sadece 1 gün duruyor sesimi çıkartmıyorum tabiki kendi başına giyinmesini destekliyorum ama yıldım dolabını toplamaktan 😂 toka çekmecesini hiç anlatmayayım o taçlar günde 50 kere yerinden çıkıyor ya koltuk altında ya oyuncak bebeklerin kafasında. Artık önemsemiyorum aynısı olacağını bildiğim için bana yardımcı olur musun diyip birlikte topluyoruz kıyafet katlamayı öğrendi şimdi katlıyor bazı şeyleri
gurbetcimami denizyildizi__ valla ben hepsini hediye kutusuna doldurdum orda duruyor 😂 ama bi ara bi videoda görmüştüm bi kadın askıya şeritler yapıştırıp tokaları ona takmıştıgüzel duruyordu
Dondurmalikahve denizyildizi__ Alın bir küçük bölmeli organizer ona koyun taçları vs de kutunun kenarına, ama çocuk büyükse o düzeni çokta saglayamazsiniz. Kendi sacmek ister sonra karışır sadece tekrar tekrar düzenlersiniz zamanla da karıştırmamayi öğrenir.
ankarageldedi denizyildizi__ Benim oğlum var ama kendi tokam çoktur. Dört katlı silindir şeklinde organizerler var. Onlardan aldım. Bir katı tel tokalar, bir katı lastik tokalar, bir katı normal bağlama tokaları, bir katıda özel günlerde taktığım tokalar. Kurtardı beni baya.