sumata Bebeğim daha 2,5 aylık geceleri sütüm yetiyor ama gündüz sütüm çok azalıyor mama vermek zorunda kalıyorum sütümün artması için ne yapmam lazım meme reddine başlayacak diye çok korkuyorum lütfen yardım edin.
CeydaST sumata sütünün azaldığını nasıl farkettin? Dut kurusundan hoşaf, tahin helvası, dereotu ve bol su tabi Bi de dinlenmek artırıyor
Tazeannnee1 sumata her fırsatta uyumaya çalış kısada olsa muhakkak uyu dinlen sütüm yok diye düşünme bebeğini emzirirken izle kokla sürekli temas et evde mama yokmuş gibi davran bol bol emzir incir hurma bol su ve hoşaf iç işe yaratacaktır benimde sütüm çok azdı ben böyle yaptım bebeğim uyanıkken onla ilgilendim işlerimi yapmam gerektiğinde babasına verdim ama o uyurken sadece uyudum yemek temizlik vs yapmadım bu şekilde mamayı bıraktım umarım sanada faydası olur
sumata CeydaST bebeğim memeyi çekiyor çekiyor yutkunmuyor sonra ben elimle sapmaya çalıştım çok az geldi sonra makineyle sağdım gerçekten azalmıştı. Dediklerinizi yiyorum içiyorum ama yalnız olduğum için dinlenemiyorum.
sumata Tazeannnee1 benim en büyük sorunum dinlenmek. Hiç vaktim kalmıyor bebeğim sürekli kucağımda eşim çalışıyor akşam gelince ona veriyorum ve yemek işine girişiyorum sonra topla süpür derken dinlenmeye vakit kalmıyor
CeydaST sumata bir süre ev işlerini sal yemek yapınca bir kaç çeşit yap dinlenme süreni uzatmaya çalış. Stresten uzak dur bakalım. Bu sırada mama desteği verebilirsin doktoruna danış aç kalmasın çocuk. Mamayı da verirsen eğer emzirerek ver ben öyle yapmıştım başta. Peg hortumu almıştık medical den. İnce ucu göğsüme sabitleyip diğer uçtan şırınga ile mama vermiştik