Syds Anneler sizce bu besin alerjisi mi bir iki tane çıkıyordu arada bugün burnunun yanında da çıkmış ağız etrafı çoğalmış uçlarında hafif sivilce gibi beyaz noktalar var bazılarının
jap Syds alerjide uçlarda beyazlık olmuyo sadece kızarık oluyolar. Tükürüğü yapmış olabilir, ıslak mendil kullandıysanız o yapmış olabilir
GiybetReis Syds ıslak mendil de yapmış olabilir tabi bi sağlık ocagına en azından gidip sorsanız daha iyi gibi
Pol34 Syds yumurta sarısı alerji yapmıştı vücudunda yoktu yüzünde vardı 6 aylıkken vermiştim sanırım 8. Ayda tekrar vermiştim alerji olmamıştı.
Syds jap Yıkıyorum yüzünü genelde. Sivilce gibi bezyazlik var bazılarında bildiğin sivilce hatta ilk defa burnunda çıkmış ağız etrafı çoğalmış. Vücudunun hiç biryerine bir nokta bile yok anlam veremedim
Denizdengelen Syds kaç aylık, bu bazen diş çıkarma zamanında oluyormuş, benim oğlumun çenesinin etrafı kızarmıştı böyle
Syds Denizdengelen 10 ay 21 günlük daha dişi yok damaklarda çıkacak gibi durmuyor ama 4 aydan beri çok hırsli olabilir
Syds GiybetReis Islak mendil kullanmıyorum doktorumuz kan değerinden alerji durumuna bakalım dedi götürdük haftasonu gidememistik