CaninannesiCemre Esma1993 Zeytinyağlı yapıyorum kendimize yaptığımız gibi..ezip veriyorum seviyor bebeğim 11 ay 12 günlüğüz
Oglum00 Esma1993 kendimize yapar gibi sulu yemek şekinde yapıyorum ezip veriyorum 9 buçuk aylık ama 1-2 ay öncesinde de verdim yani
Nikita Esma1993 kaç aylık? Ben iki hafta önce portakal suyunda şişirdim. Kızım da bayıldı ama portakal asidi her bebek için uygun değil. Biz yaşımızı doldurduk
CaninannesiCemre Esma1993 tabi tabi çok da güzel olur ,kaç aylık bebeğiniz bilmiyorum ama size yaptığınız gibi ezin verin..veya çorbasını da yapabilirsiniz çok güzel oluyor ama benim bebiş çorbasını sevmedi
Esma1993 CaninannesiCemre 8 ay 11 gunluk ama hic vur sey yemiyor emmiyor zayifladi iyice bende care ariyorum iste dis cikariyor
Yarim_Kilo_Kiyma Esma1993 Tabi veriyorum, ilk zamanlarda buharda pişiriyordum. Şimdi büyüdü bizim ile birlikte zeytinyağlı olarak yiyor
Laydaren Esma1993 yaşından önce kereviz çorbası yapıyordum. Sonra normal kendimize yaptığımız gibi patatesli havuçlu portakallı yaptım. Öyle verdim.