aylaebru Merhaba anneler şimdi eskilere kalsak her haltı yapcaz o yüzden yeni nesil anneleri daha çok dinler kulak asarım. Kızım haftaya 5 aylik oluyor destekli oturmaya ne zaman başladınız? ben çok istiyorum ya hemen büyüsün 😂😂
CaninannesiCemre aylaebru Yavaş yavaş bebe yatmaz da oturtmaya başlayabilirsiniz çok da lazım bişi değil aslında hani varsa ,veya zaten doktorunuz gelişimine bakıp söylemiştir,azar azar kucakta arkadan destekleyerek oturtun diye..biz o aylarda öyle yapmıştık 🤗
Ozgee59 aylaebru 5.ay kontrolünde doktor oturtabilirsin demişti ben zaten kucağımda yavaş yavaş oturtmaya başlamıştım. Sürekli oturmak istiyordu zaten kafasını kaldırıyordu yatarken. Tam 6 aylık olmadan da desteksiz oturmaya başladı. İstekliyse oturtabilirsiniz siz de ☺
beyzacmvrc aylaebru 4 aya doğru falan destekli oturtmaya başlamıştım. Şu an 6 ay 9 günlük baya oturuyor desteksiz
benoyleuygungordum___ beyzacmvrc ya bende erken oturttum iki hafta sonra altı ay olacak desteksiz oturur o zamana kadar gibi şimdi beş saniye felan durabiliyor sonra hopp yan yatıyor 😂
beyzacmvrc benoyleuygungordum___ bizimki de bazen devriliyor ama uzun duruyor yine. Hatta bugün ilk kez yüz üstü gitti azıcık kafasını vurdu yere bi nazlaniyoo 😅 kızarmadi bile yavaşça halıya deydi y😂 dönmüyor ama benim kızım daha 😓 sağa sola dönüyor karın üstünden sırt üstün veya tersine dönmüyor öyle sadeve sağ ve sola😢 seninki dönüyor mu
Zlm aylaebru ben 4 aylık gibi başladım çocuğunuz hazırsa doktor aksi birşey demediyse başlayabilirsiniz
Nikita aylaebru 5 aylıkken doktor başlamamızı söyledi. Bütün gün yorulana, sıkılana kadar oturt dedi. 10 günde desteksiz oturmayı öğrendi
benoyleuygungordum___ beyzacmvrc yuzustunden dönüyor hatta tam tur iki kez peş peşe dönüyor ama yeni oldu iki üç gündür yapıyor daha
beyzacmvrc beyzacmvrc benim kiz bi dönme konusunda tembel çıktı 🥲 diğer herşey de şimdiye kadar önde gidiyor maşallah bide dönse iyiydi
Nikita Destekli oturttuğu halde çocuğu oturmayı çözememiş annelere önerim olsun. Ben hiç yastıkla falan uğraşmadım. Mama sandalyesinin güvenlik iplerini taktım oturttum. Öyle öğrendi. Hatta hala sandalyede uzun uzun oturur. Ben de yemek yapabiliyorum bu sayede. Alışıyorlar. Tavsiyem olsun