ruveydaensar Kahvaltı Alışveriş Yürüyüşe katilma Misafir 😅 biz de durumlar böyle sizin planlariniz ne bugün için kızlar 🌸
gokceokur ruveydaensar ne yürüyüşü kız 🤣🤣 kahvaltı yapcaz öğleden sonrada bebeklere alışverişe çıkarız 🤣🤣
Feyzosumunannesi ruveydaensar Hava bugün güzel. Bizde kahvaltı yapıp dışarı çıkacağız 🌸 bebis sıkıldı evde 🌸
durukusunannesi_ ruveydaensar her haftasonu eşİmle kavga ediyoruz bişey yapmıyoruz 😂ben dün kızımı aldım avm ye götürdüm gezdi oyun alanına girdi onun için iyi oldu bugün de babası yine kendi başına takılır biz evde takılırız hava çok soğuk
ruveydaensar Feyzosumunannesi gerçekten ben bile sıkılıyorum bebekler ne yapsın tam keşif zamanları 🥲 fırsat buldukça kaçırmamak lazım 🌸 iyi eğlenceler
V_Gizem Burda hava yağmurlu ve kötü Kahvaltı Evde miskinlik Bebişle oyunlar Yemek hazırlama Ortalığı toparlama Akşam film Miskinlik Kapanış 😇
ruveydaensar V_Gizem sjsjjsjsh . Kapanış güzeldi 😅 burası da yağışlı aslında ama bundan sonra hep böyle o yüzden artık hava şartlarına takılmıyoruz 😂 aşırı yağış yok tabi ama
ruveydaensar tomvejerry pazar gunune özel havalarda bı iyileşme olsa keşke 😅 evde güzel vakit geçirirsiniz siz de umarım iyi pazarlar 🌸
ruveydaensar durukusunannesi_ aa siz cumartesiyi güzel değerlendirmissiniz🥰 bugün de biz bı şeyler yapmaya çalışacağız bakalım 😅 keyifli pazarlar 🌸
HappyQueen ruveydaensar Öncelikle günaydın ❤️ şimdi güzelce bir kahvaltı hazırlayacağım sonra da oğluşumuzu AVM’ye oyun parkına götürüp alışveriş yapacağız 🧡
ruveydaensar HappyQueen günaydın ☺️ en guzel gün çocukların mutlu olduğu gün sanıriim. İyi eğlenceler 🌸
oglumubeklerken ruveydaensar oğlumun odası gelicek kurulacak, bana da temizlik yapmalar yakışır bu pazar günü 🥲
ruveydaensar oglumubeklerken ayy öyle temizlik ne güzel yapılır ama hevesle 🤗 hayırlı olsun ,gule güle kullansın ogluşunuz🌸
ruveydaensar HappyQueen keşke bütün anneler böylesine mutlu olabilse çocuklarıyla . Oğlunuz da siz de çok şanslısıniz birbirinize sahip olduğunuz için 🥰 rabbim daim etsin 🤍
ruveydaensar Uykusuz-annee afiyet olsun güzel bir kahvaltı ve güç depolama lazım size 🥲 çok da kolay gelsin. Bebekle taşınmak gözümün en korktuğu şeylerden . Rabbim yardımcınız olsun