Ebruue Herkese merhaba bebeğimde hem grip hem öksürük vardı doktoru Nebulizatör ile hava vermemi önerdi. Cihazı alıp denedim fakat siz bebeklerinize günde kaç defa ve kaçar dk hava verdiniz acaba?
mnkanne1 Ebruue bana doktor sabah öğle akşam ventolinle ver demişti ama ben öğlen ve akşam veriyorum genelde içindeki ilacı bitene kadar veriyorum buharını
niluna Ebruue kızım bebekken serum suyu ve normal suyla 2 dk aşmayacak şekilde kullandık doktorun demesiyle artık o kadar kısa tutmuyorum uzun uzun veriyorum uyurken çünkü uyanık olduğunda asla müsade etmez
AyseSerraMoms Ebruue bize ilacını yazmisti cortair yarim dolduruyorum bitene kadar veriyorum sonra yuzunu yikiyorim kortizonlu oldugu icin ginde 2 kere yapiyorum 10 gun boyunca kullanmami söyledi
Ebruue mnkanne1 bize doktorumuz serumla karıştırın dedi ben o şekilde verdim bitirene kadar vermedim hiç hem durmuyor hemde ilacın zararı olursa diye korkuyorum
Ebruue Mrv_cnl ben 10 15 dk kadar veriyorum bebeğim 6aylık bir şey olursa diye korktum internette 10 15 dk yazıyordu
Ebruue AyseSerraMoms bize dr ventolin verdi onun yarısı ile serum karıştırıp o şekilde veriyorum ama bitene kadar almıyor dr günde 4 kez demiş durduğu kadar veriyorum. Birde size dr antibiyotik verdi mi bize verdi ama ben kullanmak istemiyorum
AyseSerraMoms Ebruue bizim cigerlere inmis 2 antibiyotik verdi bide iste cortair verdi yarim koyup gunde 2 kere vermemi soyledi cok fazla olmaz mi antibiyotik diye soyledim ama bisey olmaz dedi bana da
AyseSerraMoms Ebruue 1 tanesi klamoks 1 tanesi klamer soyledim fazla diye ama hayir ver dedi bana acaba vermesem mi bende ecznaeci bile cok fazla degil mi dedi sonrasinda hemen probiyotik kullanin dedi
Miray17 Ebruue ventolinin yarısını serumla karıştırıp gün içinde 4 kere verdirmişti doktorumuz birde başka bir marka daha aldırmıştı cortair onuda sabah akşam birer tane bir şeyle karıştırmadan kullandırmıştı