pikachukiz53 Kraft Onyx Nw Baktım ama Ayakları küçük geldi gözüme diğer modelleri de araştırdıkça aynı dizayn gibi bebek arabası önerisi olan var mı ? Kullanışlı hafif ve de sürüşü rahat olması önemli
ebrusalihhh pikachukiz53 time g kullanıyorum zaten hepsi dediğiniz gibi aynı küçük olanlar kenya vs çok kullanışlı çok hafif az yer kaplıyor
pikachukiz53 Elftezcan ay gerçekten mi alacağım öyle sepetim de bekliyor kimisi sıkıntılı falan yazmış o yüzden mecburi Kenya modeline bakmıştım sürüş kabiliyeti güzel mi daha fazla deneyim paylaşabilir misiniz? Çocuk içinde rahat uyuyabiliyor mu ?
Elftezcan pikachukiz53 evet bebeğimi evde bile o arabada uyuttum uyku gerilemesin de. Çok hafif hiç yer kaplamıyor hem bebeğimi hem arabayı taşıyabiliyorum. Tam yatıyor, yarı oturur ve dik pozisizyonu var.
pikachukiz53 ebrusalihhh time g memnun musunuz acaba zira Viva modelini sepetime koydum karar vermiştim ama birden zamlandi
ebrusalihhh pikachukiz53 baya memnunum tek eksi yanı sapı uzamıyor böyle bir özellik istemiyorsanız ideal