gzmarc Kızlar bugün2 ay aşısı olduk sabah erkenden 9da aşı vurdurmaya gittim saat 3 gibi 37.5 oldu parol verdim düşmedi ne zaman düşer daha da yükselir mi yardımcı olun lütfen😞
Zynps gzmarc bizde dün yaptırdık canım doktor 38 olmadan verme ilaç dedi en son 37.6 çıktı üstünü ince giydirdim sabaha hiç birleyi yoktu çok şükür
Niloy gzmarc gzmarc koltuk altlarına ıslak pamuk koyun, alnında ıslak pamuk gezdirin. Hemşiremiz bize öyle demişti. Soğuğa yakın ama soğuk olmayan bir bezle vücudunu silin.
mrvt01 gzmarc Bizde dün olduk canım 37 ti görünce ben şurup verdim. Calpol vermiştim 1 saate normale döndü. Islak pamukla sil başını koltuk altını inçe giydir odayı da çok sıcak yapma. Düzelir merak etme
gzmarc Zynps bizimki atletin ustune muslin ortuyorum 38 oluyor hemen ustunu açıyorum 2 dakikada 37ye iniyor nasil oluyor anlamadim karin bolgesi ozellikle yüksek atesli oluyor
Zynps gzmarc ıslak bir bezle sil istersen korkma ama inan sabaha biç birşeyi kalmaz dün bizimde öyleydi yanakları kıp kırmızıydı
gzmarc Irem22 bizimki huysuz degil ama ateşli işte ozellikle gobek cevresi 38lerde basi o şekilde degilde
Tugraefesra Bizde bugun olduk asiyi 38.3 u gorunce parol verdik şimdi parolu kac saatte bi vermek gerekiyo bilgisi olan varmi?
gzmarc Tugraefesra prospektusunde yazıyor canım 2 ay aşısı 6 saatte bir verilir ama 3 defadan fazla vermeyin diyor