Kuzumveben Hamzanin_annesi41 evet yapar bagirsaklardaki yararlı bakterileride yok ediyor cunku kac aylik bebeginiz
Pnarr_ Hamzanin_annesi41 biz 3 gün hastanede yattık enfeksiyondan orda İshal olmuştu sürekli sordular zaten ishal var mı diye ilaçlardanmış
Hamzanin_annesi41 Kuzumveben 3 aylik 8 gunluk.enfeksiyondan dolayi 3 gundr antibiyotik kullaniyoruz.bugn 6 kere yapti 3 u cok doluydu
Hamzanin_annesi41 3 aylik 8 gunluk.enfeksiyondan dolayi 3 gundr antibiyotik kullaniyoruz.bugn 6 kere yapti 3 u cok doluydu
Kuzumveben Hamzanin_annesi41 doktorunuza danisin bence ishal onemli bir konu biz 1 yasinda antibiyotik kullanmak zorunda kaldik doktor damla vermisti prebiyotik antibiyotik dokunmasın diye
Hamzanin_annesi41 Pnarr_ normaldenhergnnyapmiyodu birden boyle yapinca korktum rotayida yaptrmadim.ilaci birakinca normale dondunuzmu hemen
Pnarr_ Pnarr_ 2 gün oldu geçti ama serum yiyordu hastanede şimdi evde şurup olarak devam diyoruz antibiyotiğe
Hamzanin_annesi41 Deletedmom115 surekli degstiriyorum temizleyip kuruluyorum bakim iki uc fn dha kullanip kesicem 1 hafta yeter heralde
Hamzanin_annesi41 Pnarr_ bize kac gn kullancamizi soylemedi ama 1 hafta kullanmaliyim sanirim oyle arastrdm