Ozlem35erdemir 4ay 7günlük bebeğim atak belirtisi yok sizce artık olmazmı yoksa geçmi girecek atak haftasına si
hanmkzm Ozlem35erdemir aşkım ne olması lazım atak olduğunu anlaman için belki sana problem yaratmadan rahat geçiriyordur bu süreci anamız ağlıyor çünkü bizim melek gibi bebem vardı çocuk kafayı yedi uyku düzensizliğinden meme reddinden bir kabızlık bir ishal deliriyorum
02082023 hanmkzm benim de bebeğim 4 ay 8 günlük anlattığınız her şey var kabızlık çok zorluyor çok takıyorum
Rabia49 Benim bebegimde 4 ay 17 günlük bu çocuk gitti yerine başkası geldi sanki geceleri uyumuyor uyanıyor saatlerce ağlıyor beni kucakta gezdirin diyor meme doğru düzgün emmiyor tuhaf atak matakta anlamam normalde
durmaz Rabia49 bizde 3 gün sonra 5 aylık olcaz canım aynısı melek gibi uyuyan çocuk gece uyumuyo ağlıyor kucakta susuyo 4 aylık değil 5. Ay atağı oldu 🤣
hanmkzm 02082023 oluyor kanka oluyor sakın olcaz atlaticaz bu dönemi de daha iyi olacaklar gelişiyor büyüyorlar maşallah rabbim onlara sağlık sıhhat versin bizim yorgunluğumuz geçer elbet
Rabia49 Bazen aç birakoyorum bazen ayakta gezerek emziriyorum bazende mama yapıyorum çay kaşığı ile veriyorum aç kalmasın diye
ahlsf Ay bugün tam 4 aylik oldu bebegim ve 2 3 gecedir sebepsiz yere bağıra bağıra ağlıyor uyumak istemiyor memeyi kabul etmiyo nasil gecicek Bi yöntemi var mi tek yöntem büyümesi mi yoksa
Melisamiray ahlsf geçti mi ya benim bebegim de yeni 4 aylık oldu memeye gelince ağlıyor kucak istiyor sürekli ağlıyor ne yapacağım sizinki geçti mi nasil geçti
ahlsf Melisamiray geçti canım yani şöyle oldu bak 3 gün rahat 1 gün agliyo ama baya yavaşladı duruldu