Sevdaaalya Merhaba arkadaşlar kızım 11 aylık 8. Aydan bu yana düdük çalabiliyor en büyük meziyeti bu bana da çok komik geliyor sizin bebekleriniz en erken ne yapmayı veya ne demeyi öğrendi 😁
ugrakyagiz Sevdaaalya 6 aylık ben yedirdikce kusuyor yada ishal alt dişlerimiz 5 aylıkken çıktı ustekilerimi cikarcak hemen arkasından nasıl oluyor acaba ve mimikleri hoşuma gider.
Birceninannesi Sevdaaalya 3 yaşında. Herkesin canına okuyabilme özelliği mevcut canım yavrumun en büyük meziyeti bu aralar bu
TubaB Ben çamaşır asarken ustalıkla biryandan hepsinin indirebiliyor, yerdeki tozları çöpleri hızlı bir şekilde ağzına atabiliyor 😅😅 1 yaş başarılarımız 😅😅👍🏻
Sevdaaalya gurbetcimami sorma ya terlik şarj makinasi ip elbise tüylenir ya onları bile buluyor yerdeki kırıntı meraklısı yemek versen zor yiyor
denizberkaa1 6 aylık Kaşının birini kaldırıyor birde şarkı söylediğimde oda bağırmaya başlıyor eşlik ediyor ☺️
Lolik Sevdaaalya “aç aç” diyo her şeye o kadar komik ve tatlı ki😂 oğlum kullanmasa aç kelimesinin her şeye bu kadar uyduğunu anlamazdım😄 kapıya gidiyor “aç aç” kumandayı getiriyor “aç aç” telefonu getiriyor müzik istiyor “aç aç” sesli oyuncaklarını getiriyor çantaları getiriyor her şeyi açmamızı istiyor ve çok komik söylüyor. Eşimde durup birbirimize bakıp “aç aç” diyip gülüyoruz😄 oyy evimizin neşeleri iyi ki varlar yaa Allah eksikliklerini göstermesin ❤️
gurbetcimami Sevdaaalya ben artık yiyecekleri yere serpmeyi düşünüyorum o da tavuk gibi toplr arkamdan karnı bari doyar 🤣😂
birazquality Sevdaaalya 9 aylık işaret ve baş parmağını cımbız gibi kullanarak herseyi alabiliyor bence çok komik djdjdjdj ve tuvalete girdiğimizde kapıya dayanıp hada diye bağırıyor cjxjjdjdj