Aslicamm Eailesi4 ben limonlusunu almıştım oğlum hiç beğenmedi eczacı önermişti en çok bunu seviyorlar diye 🤷
livanurvealpinannesi61 Eailesi4 ocean ın tadı kötü dediler ben o yüzden almadım epa dha değeri ev yüksek möllers
Eailesi4 Aslicamm blr arkadaşım karışık meyveli olanı söyledi oğlu çok seviyormuş devamı için ağlıyormuş birde buradan öneri almak istemiştim
livanurvealpinannesi61 Eailesi4 meyveli olan multi vitamin epa değeri düşük daha çok vitamin var içinde sade olanı almanız gerek
Twinlife Ocean multi kullandım açıkçası daha çok iştah için istiyordum o bitince Möllers kullanmaya başladım ve gerçekten farketti en iyisi Möllers
Eailesi4 Twinlife bizim iştah sıkıntımız yok çok şükür bazen olabiliyor tabi ama balık yemiyorlar ve ben beyin gelişimi için kullanmak istiyorum
Twinlife KLbRaa evet iştah için istedim özellikle ve balık yemediği için. 1 hafta da biraz da olsa farketti gerçekten şuan çok daha iyi🧿
Eailesi4 Twinlife arasında baya fiyat farkı da varmış içeriği farklı mı ikisinin ne farkları var biliyor musunuz
Twinlife 2735 ben hem balık tüketmediği için hemde iştah açısından kullanmaya başladım doktorumun önerisiyle ve Ocean kullandığımızda iştah yönünden etkisi olmadı Möllers kullandığımda farkı gördüm