QueenMommm 2 yaş kızım 2 gündür emziriyorum yemek yemeyen zor yiyen ayırt eden çocuk karnı aç öğlende yedi onunla yiyor çorba verdim yok yemek verdim yok ne olacak böyle yaşayan var mı 😢
salakmisincemilee QueenMommm benim kizim da 2 yasinda ara ara istahsiz oldugu donemler oluyor tarhana falan seviyor mu ben yemeyi reddedince tarhana yapiyorum oyle oyle tekrar yemeye basliyor bi de memeye guveniyor galiba o da istahini kapatiyor olabilir
Glcntna QueenMommm bizdede aynı 2 yaşta ara ara iştahsızlık oluyormuş . Öyle diyorlar . Bizimkide 3 gündür doğru düzgün yemiyor
Srpapatya QueenMommm benim kızımda 14 aylık hicbirsey yemiyor sadece emiyor nasıl biraktiricam bilmiyorum
QueenMommm Srpapatya ben oje sürdüm Acı olmuş dedim 2 gündür vermiyorum meme ama hala yemiyor çıldırmak üzereyim 😓
salakmisincemilee QueenMommm ilk bi hafta zor olur ama zamanla yer sevdigi seyleri yapmaya calisin midesini de cok yormasin yemeye baslar insallah
QueenMommm Glcntna bitirdi beni bu iştahsızlık bebekken ne güzel yerdi şimdi ne yumurta ne peynir çorba yok
ugrakyagiz QueenMommm hala bebek bizimki 2 aylıkken meme reddi mama reddi oldu zar zor kilosuda az bakalım gastroenteroloji ye yönlendirdi doktor nolcak gece emiyor gündüz yok