mavisaslan Merhaba anneler, Göğsümü sağdım 30 ml sütü buzdolabına koydum. bebeğime dolaptan çıkardığım sütü vermek istiyorum fakat ısısını nasıl ayarlıcam bu konularda bilgisi olan var mı ? Bebeğim 5 günlük
etuerk mavisaslan sıcak suyun içine biberonu koy biraz ılınsın yeter zaten kendi bileğine damlat yakmayacak ısıda olacak
mavisaslan etuerk kaç saat dışarda kalması normal . 26 derece oda sıcaklığında 2 saat oldu duralı. Yine de dediğinizi yapmalı mıyım
etuerk mavisaslan oda sıcaklığında 3 saate kadar dayanır 3 gün buzdolabı 3 ay dondurucu. Benim doktorum bu şekilde önermişti. Soğuk değilse verebilirsin ama çok az ılıtmak iyi olur midesine ılık girer
neanladinyurdagull mavisaslan biraz ılınmasında fayda var tabiki gogsumuzden akarken oda ısısından bı tık daha ılık akıyor oda sıcaklığında 3 saat ömrü var
busssssra mavisaslan merhaba oda sıcaklığında 3 saat buz dolabında 3 gün dondurucuda 3 ay saklayabilirsiniz
busssssra mavisaslan ısıttığımız sütü tekrar ısıtıp verniyoruz ancak her süt tek sefer ısıtılıp tüketiliyor
mavisaslan etuerk peki sağıp dışarıda da max 3 saat durup bebek içmiyorsa süt buzdolabına tekrar konur. saklama koşulu olarak Yeni bir 3 gün mü başlar?
mavisaslan neanladinyurdagull Aynı göğüsten aynı gün sağılan sütler karıştırılır mı ? Bir de 2-3 saat arayla bazen istediğinde 1,5 sa bile olsa emzirirdim. Şimdi ise ateşlendiğim için biberonla vereceğim kaç ml vermeliyim acaba ? Biberonu bırakana kadar devam edersem 100 ml bile içer. Fazlada olmasın az da nedir bunun normali
etuerk mavisaslan 3 saat dolduktan sonra maalesef atılır çünkü süresi doluyor ama sağıp direk atarsanız 3 gün kalır
neanladinyurdagull mavisaslan Aynı gün içinde sagilip buzdolabına attığınızda evet karistirabilirsiniz ama sadece sabah sagdiginiz sütü sabah vermeye çalışın akşamkinide akşam çünkü akşam sütümüzün içeriği değişiyormuş.Bende 1 buçuk 2 saate bir emziriyorum emzirirken diğer gogsumude sagiyorum onu dolaba atıyorum sonrasında biberonla veriyorum 27 günlük kızım bir öğünde biberonla 90/110 ml kadar içiyor.Kendi doyduğunda diliyle itiyor.İnternette bu zamandaki bebeğin daha az içtiği yazıyor ama her bebek bir değil demekki 90 dan aşağıya verirsem doymuyor ağlıyor sütümü sagarken ziyan olmasın diye posetlere 90 100 seklinde koyuyorum
kucukprensannesi 40 derece sıcak suda ısıtabilirsin çok kaynar olmayacak. Elini yakmayacak derecede. Isıtabilirsin.