Sekeranne4 2-3 ay once spirali cıkarttırdım Nerdeyse 2 aydır deniyoruz hıc korunmuyoruz yok olmuyor ilk cocugum hemen olmustu acab spiral denmı kaynaklı dıyorum yasayan varmı doktora da gıtmedım randevu aldım ama gunu var daha kaç defa test aldım yok tek cızgı
MinikPandam_ Sekeranne4 2 ay deneyip olmuyor demek biraz komik :) ovulasyon zamanını kontrol edin ve sabırlı olun
tomvejerry Sekeranne4 2-3 ay çok uzun bi süre değil canım endişelenme yumurtlama günlerini takip ediyor musun genelde ikinci bebek etraftan gördüm kadarıyla 6-7 ay sonra bile oluyor denenirken yani
Bebegim_28 Sekeranne4 2 ay böyle bi zaman için çok kısa ve çocuk fikrini aklınızdan çıkarın eşinizle olurken. Çocuk için birlikte olup kafanızda onu düşününce olmuyormuş deneyimledim🤭
yokolmaz Sekeranne4 herşeyin vakti zamanı vardır emin olun ,benimde ilk çocuğum hemen oldu ,ikinci uzun bı aradan sonra oldu mesela , bizden bı can aldı ,bı can verdi diyorum hep .sizde sabırlı olun
Hilalperi Sekeranne4 doktora git sağlıklı gebelik öncesi doktor kontrolü şart ayrıca doktor hergün ilişkiye girilmesini istiyor
huzurluaycicek Ovulasyon döneminde birlikte olun, adetten sonraki ve adet olmadan önceki günlerin tam orta günlerine denk geliyor
Catlakbiranne Sekeranne4 Biraz sabırlı olun daha çok olmamış ki 2-3 ay bir şey değil bacım insanlar senelerce deneyip olmuyor Ovulasyon testi alın yumurtlama zamanınızda ilişki yaşayın
Ceycey001 Sekeranne4 spirali cıkarır cıkarmaz kalaxaksınız diye biswy yok ben 5 sene kalamadım tedavi gördğm gidin bi hormonlara baktırın 1 senw kalamaSanız ozaman doktor tedaviye gerwk görür ovülasyon testi kullnın