benaslindayohum_ Kızlar çok üzgünüm kız kardeşim ve ailemin başına geldi evde sürekli dolaşıyor korkutuyor ve temasa geçiyor misal yüzlerine tükürüyor daha fazla hakkında konuşmayacağım çokta konuşmamak gerek.. çaresi nedir gerçekten hepimizin psikolojisi bozuldu
Miran474 benaslindayohum_ bol bol evde dua açacaklar bol bol abdestli olacaklar namaz kılacaklar dua ile yok olacaklar
Egenin_pamugu Ay şuan da yanlızım evde korkmayın bence korktukça daha çok olacaklardır hoca çağırdığnızmı eve nasıl oldu olay
benaslindayohum_ Egenin_pamugu sanırım kardeşlerim dalgasına fal bakmışlar bu bir sebep olabilir Ama teyzemlerin başına da geliyormuş büyü de olabilir hiç bi sebep bulamadık
__o_la_la Tuche89 bende orda bir güldüm ama ne bileyim ay dalga da geçmemek lazım evde yalnızım susun 😁
Egenin_pamugu benaslindayohum_ falla olacak is değil ya zannetmem kolay kolay musallat olmazlar büyü işi gibime geldi dua etsinler sesli dinlesinler kuran okusunlar her gün rabbim korusun
dmlagnr benaslindayohum_ şimdi bir kova suya 3 Ayetel Kürsi 3 Nas suresi 3 Felak süresi okuyup gusül abdesti alıyor evi sirekili suyla siliyorsunux sonra namaza oturup tövbe ediyorsunuz fal baktirdigi için Falın dalgası olmaz arkadasim . Allah’a sığının medyum vs biseye gitmeyin
benaslindayohum_ -_Esra_- maalesef eşim gece vardiyasına gittiği için bana tam anlatmıyorlar ama babam dahil hepsi bir odada yatıyor bunu biliyorum
__o_la_la Egenin_pamugu fal ile oluyor benimde başıma geldi ama böyle uyanıkken değil rüya aleminde baya ağzıma mıçıyorlardı bir ara ne zaman onları rüyamda görsem elimde kına lekesi ile uyanıyordum , şimdi mantar vs diyenler olacaktır ama o tarz rüya görmüş olmasam bende öyle diyop gecerdim
Meriskus benaslindayohum_ youtubeden mehmet karakoç var 300 tlye bakıyırdu vatsapta görüntülü arıyor numarası var bi danış istersen hüddam hocası videolarıda var Bol bol bakara suresi dinleyin Evi sirkeyle silin sirkeyle yıkanın Ve ayetel kürsü okuyup bardağa üfleyip içsün herkes Allah kimseye vermesin bilirim nasıl bişey olduğunu Heryerde varlar bismillahsız hareket etmemeiz gerek
-_Esra_- Meriskus youtubeden mehmet karakoç var 300 tlye bakıyırdu vatsapta görüntülü arıyor numarası var bi danış istersen hüddam hocası videolarıda var Offffff
Uykusuz-annee benaslindayohum_ evde bol bol kuran okuyun ve dinleyin sesli şekilde baktılar çare yok evi boşaltın komple
Zeynep11 benaslindayohum_ musallatın bile arsızı denk gelmiş tövbe estağfurullah o ne öyle Dilan Polat yan çarı gibi 🤣 şaka bir yana bize de olmuştu ama büyü ile gelmişti. Tabi yüzümüze tükürmüyodu. 3 sene hoca hoca gezdik baya da dolandırıldık. Bi işe yaramadı. En son Bi hoca ücretsiz geldi eve kuran okudu bize dualar verdi bunları okuyun dedi. Evde üzerlik otu yakıp gezdirdi ondan sonra tamamen kurtulduk şükür. Ama şuan hocaya ulaşamıyoruz maalesef Türkiye geneli geziyor Şehir şehir şifa dağıtıyor
Zuzu_pufy benaslindayohum_ çok zor bi durum gerçekten Allah yardım etsin bennzer bir durum tanıdığımızin başına geldi zor kurtuldular nerede yaşıyorsunuz düzgün bir hoca ile görüşün
Blackcloud benaslindayohum_ Canım büyü yapıldıysa nereye giderse gitsinler malesef aynı şeyleri yine yaşayacaklar. Büyü bozulmadan kurtulmaları pek mümkün değil bence. Rabbim yardımcıları olsun.