tombikinannesi Allah aşkına 4. Ay atağı ne zaman bitiyo 4ay 19 günlük bebeğim tam dedim bitti bi ateşlendi sebepsiz yere sonra çocuğu tanıyamadım öyle bi ağlıyo ki acıkıyo emmiyo ama acıktığı için ağlıyo zor bela emziriyorum uykular zaten saçma sapan oldu ne zaman bitiyo ne zamaaaan 🥴🥴🥴
Lavinkus tombikinannesi Valla birebir aynı şeyleri yaşıyorum (4 ay 14 günlüğüz ). Üstüne üstlük her dakika kucağımda , yere bıraktığım an ağlamaya başlıyor .. bütün gün yapışık ikiz gibi geziyoruz bir an önce bitsin şu atak falan 😭😭
BENOYLEUYGUNGORDUMM tombikinannesi 4 ay 18 günlük bebeğim evet huysuz biraz sürekli kucakta kalmak istiyo uykuya zor geçiyo ama ben atak falan inanmıyorum sorun dişlerinden normal yani
tombikinannesi Lavinkus aynen bizimkide öyle ama daha biten olmamış heralde kimse şu gün geçti yazmadığına göre 😂
tombikinannesi BENOYLEUYGUNGORDUMM evet sanırım dişten onlarada yazık canları acıyo ya ama insanın sabrı da tükeniyo bazen
BENOYLEUYGUNGORDUMM tombikinannesi vallahi sabrım tükenmiyor. Sadece üzülüyorum derdini anlatamıyo diye
Yepyenianne Benim bebeğim de dört ay beş günlük doğru düzgün mama yemiyor, doğduğundan beri mamayla besliyoruz. Son haftalarda mamasını bitirmiyor. 😪 Sizlerden de bu durumu yaşayan var mı? Gelişimi duracak diye üzülüyorum.
tombikinannesi Yepyenianne bizimki anne sütü alıyo da işte savaş halinde hep gelişimi durmaz tabiki geçici bi süreç bu diş çıkartmaya hazırlanıyo bide atak haftası çok normal az içmesi geçicek siz çok ısrar etmeyin bu sefer daha çok tiksinir