-Asel-123 Kızlar merhaba Kızım 6 Ay 27 günlük bgn baktım dişi çıkmış Etrafımda herkes başladı ayy nasıl erken çıkmış o dişler çürür keşke geç çıkarsaymış falan falan 😞 moralim bozuldu benm de çok mu erken çıkmış dedikleri gibi çürür mü
Gunesnil_23 -Asel-123 Kız ben 4 aylıkken çıkarmışim çok şükür sağlam dişlerim takma öyle diyenleri.☺️
Gizmokzilla -Asel-123 2 aylıktan itibaren diş çıkarabilir bebekler hatta dişli doğan bebekler de var çevre her zaman konuşur ve genelde saçma konuşur takılmayın 🥲🌸
Bugleminannesi28 -Asel-123 4 aylıkken çıkarmışım herkesten sağlam dişlerim var bembeyaz bir tane çürük dolgu yok 24 yaşındayım şuan onunla alakası yok niye kafaya takıyorsunuz ki doktorlar bile 5. Aydan itibaren hersey olabilir çıkabilir diyorlar.sorun teşkil etmediğini söylüyorlar benim kızım da 6 buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı şuan 1 yaşında 9.disini çıkartıyor
-Asel-123 7 aylık olacak zaten Allah nasip ederse eşimde mesela erken çıkarmış dişlerini Bn geç çıkarmışım 😑 yani herkesin bebek farklılık gösterir sonuçta değil mi