Forumunsultaniasude Kızlar aile destek yardımı için sigorta olmaması gerekiyormuş önceden bu şekilde alanların yardımını kesiyorlarmış.
Kubraaybars Forumunsultaniasude evet işlerine geleni onaylıyorlar ama arkadaşım alıyor çatır çatır yardım sigortalı olmasına rağmen inat ettim sapık gibi dadandım 1 senedir 11. Kez başvurdum reddedildi şimdi yine başvurdum eğer reddederse binalarına gidicem bakalım niye ediyorlar yüz yüze anlatsınlar sinir oldum inat ettim 😂
Birprenscik Forumunsultaniasude sigortalı olanlara da veriliyor tanıdıklarımizib eşi hep sigortalı alıyorlar sigortaya alakası yok
Forumunsultaniasude Kubraaybars Neye göre verdiklerini de kimse anlamış değil zaten cidden şuna bir düzenleme gelse iyi olacak
Havvanur43 Kubraaybars e develetten kolay kolay olmuyormuş sanırım arkadaşım da alıyor bir kaç kere denedi sonra daireye gitti bı sürü kağıt vermişler doldurdu sonra onaylandı bin küsur alıyorum demişti
Forumunsultaniasude Kubraaybars yırtık bişşeler giy belki fakir olduğumuza inandırırz ama demesinler mi madem fakirsin bu borçlar ne 🤣
Alya-Sena Yasemin158 ben gecen seneden beri aliyorum . Yani ben basvurdum oyle cikmisti herhangi bir sey gerekmiyor sanirim basvuru icinde e devletten sosyal yardim basvuru yazin formu eksiksiz doldurun belki cikar sizede
12345678fatma Alya-Sena canim bu ayinki yattmismi bide ben adanada yaşıyorum nornalde bursaya geldim ailemin yanına ziyarete burdan çeksem verirlermi
Alya-Sena 12345678fatma e devletten ptt kurum odemelerine girin hesaba aktar var oradan kendi ibaninizi yazip havale de yapabilirsiniz. Evet dun yatti para