atlasmom27 Kızlar 12 günlük anneyim bebeğim hep memede uyumak istiyor ama ben buna alışsın istemiyorum siz nasıl uyuttunuz neler yapabilirim farklı yöntemler önerir misiniz?
Duygarn atlasmom27 memede mayıştığı an yatırın, hafif sırtına pat pat yapıp pış pışla uyutmayı deneyin. Küçük olduğu için alışacaktır. Elinizden geldiğince sallamamaya çalışın
Mervvve atlasmom27 bırakın uyusun 4 aylık olunca siz emerek uyusun diye ugrasicaksiniz😅 kızım meme delisiydi hep emer hep uyurdu şimdi yine öyle uyusun istiyorum çünkü en kolayı oymus😁
onegirlsmoms atlasmom27 vallahi ilerde uyusun da nasıl uyuyorsa uyusun diyceksin 😂😅 bebekler zaten ilk 3 ay falan anneyi istyor daha yeni doğmuş minicik bırak seni koklayarak uyusun şuan ona ihtiyacı var
Bskeee atlasmom27 canım ilk 3 ay bebekler alışkanlık elde edemezler sal nasıl istiyosq öyle uyusun. Memede uyumak onlar için pamuklar arasında uyumak gibi alışmaz merak etme. Emmeyi bırakıca koyarsın yatağına bişey olmaz
atlasmom27 Duygarn hiç sallamadım dediğiniz gibi mayışınca ayırıp uyutmayı denicem sonra belki kendi kendine uyur
atlasmom27 onegirlsmoms bende çok seviyorum öyle uyumasını ama ileride zorluk olacak diyede korkuyorum
alyaammmm Biz birinci olmak üzereyiz uykuya geçişlerde ortamı karanlık yapıyorum emzik veriyorum konu bile beyaz gürültü gerçekten işe yarıyor önce kucağımda pışışlıyorum uykuya daldığı an beşiğini yatırıyorum uyumaya devam ediyor o zaman zaten emziği atıyor
atlasmom27 alyaammmm evet beyaz gürültüyü bende denedim işe yarıyor memeden mayışınca ayırdım beyaz gürültü açtım biraz direndi ama uyudu
Mervvve atlasmom27 4.ay atağı geçiriyor bazen kucakta ayakta gezerek bazen beşikte sallamayla emerek uyuması inanin daha iyidi gittiginiz yerde de kolaylık
onegirlsmoms atlasmom27 ne zorlugy kız daha zor olcak 😂😂😂😂😂 dermişim boşver alışsın öyle uyusun daha çok küçük seni istiyor annesi mahrum bırakma