Eesmaaanur Oyuncakların temizliğini nasıl yapıyorsunuz. Özellikle plastiklerin temizliğini. Oğlum her eline geçeni ağzına alıyor artık
PonciKom Eesmaaanur sıcak suyla her yenı aldıgımı yıkıulrum bıara elektronk almışız onuda yıkadım bozuldu hemen hahahhahaaa
Keremozaninannesi Eesmaaanur sirkeli suda bekletip yıkıyorum haftada bir yapıyorum akşamdan yikiyorum sabaha kurumuş oluyor
Hohomoromu Eesmaaanur plastıkları bulasık makınasına koyuyorm ve ya elimde yıkıyorum pelus vs o tarz seyleri de bezden olan camazır makınası 😊
cglyn9 Deletedmom115 daha neler yahu ben hiç görmedim öyle sıcağa dayanıklıdır yazanı. Ayrıca kaynatıyorsanız neden sirkeli suda bekletiyorsunuz. Aşırı aşırı bir temizlik sizinkisi. Ben biberon temizleyici ile sıcak suda yıkıyorum iyice duruluyorum bitti. Mikropsuz hayat yok malesef alışması gerekiyor onunda.
Deletedmom115 cglyn9 Bebedor diş kaşıyıcısı üzerinde yazıyor buna benzer bir cok ürün. Size denk gelmemiş belli. Sirkeli su mikrobu alsın diye sonradan kaynatma amacında iyice temizlensin diye. Siz bildiğiniz yapmaya devam edin.
Hohomoromu Eesmaaanur aslında biraz plastıgın kalitesine göre değişiyor bazı plastıklerı kaynattınz mı eriyebılir dikkat edin yamulup seklı degısebılır
esilamerveker Ben lego tarzı plastik oyuncakları bulaşık makinesinde yıkıyorum deterjansız. 1 saat moduna alıyorum 60 derece falan oluyor sıcaklığı zaten 60 derece sıcaklıkta bayağı sıcak yani 😂
Eesmaaanur Keremozaninannesi teşekkür ederim. Sirke fark ediyor mu yoksa beyaz sirkeyle mi yapıyorsunuz?
Keremozaninannesi Eesmaaanur elma sirkesi kullanıyorum ben ev içinde aynısını tercih ediyorun ama beyaz sirke gördüm bi dahakine onu denicem
Smrenes Biberon emzk temizleyicisiyle sıcak suda yıkıyorum sonra dueuluyorumm ekstra bişey yapmıyorum o kadarına gerek yok bence.. Elektronik şeyler de de siliyorum dezenfektan var onunla sonra da normal su ve bezle üstünden geçiyorum..
Keremozaninannesi Eesmaaanur en iyisi tuvalet dısında her yere sirke kullanıyorum domestosu çok severek bıraktım oğlum her yerde çünkü 😂
Eesmaaanur Keremozaninannesi yakında oğlum yerleri de yicek sanırım her bulduğu ağzında 😂 ben de öyle yapmayı düşünüyorum