melekkanatlar Bebeğim bugünkü ilk kakasını yaptı 8 aylık kaka rengi beyaz kül renginde daha önce başına gelen var mı
Arenaybarsss melekkanatlar bencede bir taksi çağırıp hastaneye götürün bende gurbetteyim benim de eşim göreve gidiyor ama ben acil bir durumda ya arabamız evdeyse arabayla değilse taksiyle sizin arabanız varsa bence bir an önce gidin derim
Tubse melekkanatlar aptamil uygulaması var bazen bende süphe edince oraya kaka testine yüklüyorum içim rahat ediyor birkaç kaka uygulaması var bi bal derim
Tubse melekkanatlar ki korkma inşallah tedirgin olursun annelik hep soru işareti sakin olmaya çalış ve takip et
Ayaz13 melekkanatlar değişik bişey yedirdiniz mi ? Hemen telaş yapmayın birdahaki kakasını da aynı yaparsa hemen gösterirsiniz kendi doktoru varsa fotoğraf atın doktorunuza
canireemy melekkanatlar bezinizi de götürün giderken sıkıntılı bir durum diye biliyorum karaciğer sorunu diye biliyorum ben de bir keresinde bir yazı da çıkmıştı karşıma
melekkanatlar Ayaz13 bebeğim önce hiç yoğurt yemesi de dün çilekli yoğurtlar olur ya onu biraz yedirdim ona bir kere de kaka yaptı başka kaka da yapmadı ben de bekledim Bir daha olursa dediğiniz gibi hemen hastaneye götürürüm