Sedaaliii Merhaba bebeğimiz doğalı 5 gün oldu kontrole götürdük işitme testini geçemedi kapı sesi vs tepki veriyor duyuyordu açıkçası endişelendim aynı durumu yaşayan var mı ya da benzerini
afrausame Sedaaliii bn 1 gün önce doğum yaptım aynı bnm bebeğim de seslere tepki veriyor ilk testi gecemedı dediler ama genelde böyle oluyormuş pazartesi tekrar yaptıracam
aleyna1234 @Sedaaliii benim kardeşim de işitme testini geçememişti uzun yıllar oldu ama kapı sesine korkardı uyudgu zmaan tabakla ses yapardık uyandırdı ama duymuyor demişlerdi ameliyat oldu ama bizim hala icimizde kaldı acaba duyuyormuydu diye bir başka yere daha gidin bence
Meri06_ Bet25 valla biz eve geli gelmez yikadik işitme testinden geçti bence duşla alakası yok gibi ama tabi dikkat edilmediyse orasini bilemem
Meri06_ Insta fenomenlerin biride ayni isitme testini geçemedi diye bi paylasti bebegi icin 1 hafta sonra felaj yine gitti o zaman geçti dedi sizinlide tepki veriyosa o anlik bi skrundur geçer insallah korkmayin
Bet25 Sedaaliii biz kulak testıne gitmeden. 3 gun ara verın 3 gun banyo yapmamış olsun dedi dus almıssa kulakda su olabılır test yanlıs cıkar dedi
Meri06_ Sedaaliii aynen oyle takma kafana o gune kadar enerjik ol biliyorum cok uzucu bi durum hadi oyleyse hadi bi sorun varsa diye dusunmek insani yipratiyo ama sütün kesilmesin bebegin icin dik dur
Meri06_ Teste yeniden gidip gelincede haber et bizleri canim bizde merak ederiz insallah yoktur birşeyi fındığın şimdi o minnaciktir bizimki koca bebek oldu❣️