Ssedaa005 Kızım 1 bucuk yasında uzun zamandır dişlerini gıcırtatıyor nedeni nedir sizlerdede böle bir durum varmı?
Ikicocukanasiyioldum Ssedaa005 benim kızım da 15 aylik olmak üzere diş çıkaracağı zamanlarda yapıyor o şekilde
Cicegiburnundaanne Ssedaa005 bizimkide surekli yapiyor dişlerini taniyor dye dusunuyorum.zamanla gecer heralde
Defnem_ Ssedaa005 canım ben diş hekimi asistanıyım karışık dişlenme dönemi bu diş çıkarma dönemlerinde gıcırdatırlar normal yani
Ssedaa005 Ikicocukanasiyioldum suan diş cıkartıyoruz sebebini bılemedım uzun süre yapmıyor birde yapmaya baslıyor..tesekkurler
Melekturkann Benim kızım da 7 aylık alt 2 üstten de yeni patlattı ve oda yapıyor bunu,daha etten çok ayrılmadığı için bazen bunu yaparken canı acıyor nasıl geçecek ya
Ssedaa005 Defnem_ ay cok teselkur ederim gun ıcınde cok yapıyor ben de korktum acıkcası..bazı yerlerde kıl kurdu oldugundada olabılır belırtılerınde yazıyor ondan cok korktum
Eloskoo Defnem_ merhaba dis asistaniyim demissiniz. Yardimci olursaniz cok sevinirim. Kizimin 8 disi cikti simdiye kadar 13 aylik suanda. Alt cenede bi sislik var elledim yumusak. Biraz büyük bi sislik. Dis midir yoksa apsemidir sizce cok korktum. Atesi yok huysuzluğu yok bikac gundur o sislik var.
AzraAnnesi Defnem_ iyi günler diş asistaniyim demissiniz birşey sorcam benim kızım 16 aylik hiç dişi yok normal mi ne yapmam gerekiyor