minikkurbag Kizlar 2 bebegim var her defasinda temizleyemiyorum, yanmış yağlar kalıyor malesef bugün cif krem arkasindan sprey cifle telledim anca geçti yani 1 saat uğraştım nerdeyse hala daha biraz var. Siz nasıl temziliyorsunuz?
Derinnsmom minikkurbag domol kullanabilirsiniz çok kolay çıkartıyor yağ lekelerini, rossmannlarda satılıyor.
Ncl12345 minikkurbag Domestosun köpük spreyi var. Çok etkili. Onu tavsiye ederim. Ben şuan banyo olanını kullanıyorum. İnanılmaz etkili. Mutfak olanını fırında kullanabilirsiniz. Size tavsiyem önce fırını birkaç dakika ısıtın. Kapatın öyle temizleyin. Daha etkili
jelibonnnn minikkurbag yağ çözücü ile temizliyorum. Temizledikten sonra mutlaka boş açarım bir kere koku olmasın diye yada için limon kabuğu falan koyarım deterjan kokusunu alsın diye.
minikkurbag Derinnsmom evet ya görüyorum onu baya meşhur almak nasip olmadi ama sanki pek o kadar etkili değilmiş gibi geldi yorumlarini okumustum
busraterzi Derinnsmom baska ürünlerini kullandiniz mi klozet icinde ise yarayan var mi hic kullanmadim bilmiyorum
Derinnsmom busraterzi sarı kapaklı tuvalet için olan bir ürününü almıştım ama ondan o kadar memnun kalmadım
minikkurbag Prensesannesii44 ahahah 😄ya yorumlari pek iç açici degildi ondan almamistim açikcasi ama deniycem bu gidisle 😂
Prensesannesii44 minikkurbag al al sonra bana dua et dhdh resmen yağı kiri su gibi aktıyor vazgeçilmezim oldu
Maviiiii minikkurbag 101de hygenic mi ne kopuk firin temizleyici var harika. Ne zamandir temizlenmeyen aspiratoru bu eve tasindigimda bir tertemiz yapti ki cabasiz. Kesinlikle diger cogu bilindik markalarin yag cozucusune bin basar. Domol hic kullanmadim muadili galiba 101deki bunun
Bugleminannesi28 minikkurbag canım ben o kadar şeyle temizledim geçmedi sonra instagramda bir tarif gördüm yani o kadar temizlik maddesi çıkarmadı bu mu çıkaracak dedim kendi kendime denedim ve sonuca inanamadım tellemek ne kelime ovalamadim bile direk yağlar lekeler çıktı parladı 1 bardak karbonat 1 şu bardağının çeyreği sirke 1 adet limon Biraz bulaşık deterjanı Bunları güzelce sungerle karıştır ve iyice fırına sungerle yedir her yerine bolca sonra kapağını kapat 1 saat bırak iyice işlesin ondan sonra temiz su ve sunger ile temizle iyi birde bezle sil tertemiz oluyor hem kimyasal da olmamış oluyor bütün yağ kır önceden olanlar kendiliğinden çözülüyor sonrasında bir kaba su koy içine limon dilimle ve fırını çalıştır limonla arinsin fırın
minikkurbag Bugleminannesi28 inanir misiniz bunu bende denedim hem geçirmedi hemde iki saat köpüğünü silmekle uğrastim
Bugleminannesi28 minikkurbag aaaa valla benim fırınımı direk temizledi fırın biraz sıcakken kopukledim kapattım 1 saat sonra ne üfledim ne birsey direk sildim ve ne kullandiysam çıkmayan yağ lekeleri bile çıkmıştı şok geçirmiştim