1anne1bebek___ Şişirirsin balon olur, basarsın dert olur. İlk tattığında hoştur, sonrası boştur.😂😂 Hadi bilin bakalım 🤔 😂
LaMamaDellaCicala 1anne1bebek___ bilmece deyince ikinci sinifta ögretmenimden yedigim tokat geldi aklima ya😐 ödev vermisti herkes bi bilmece sorsun diye anne annem bizdeydi ona sordum oda dedi bize gelde götüne koyuyum😅gittim sordum tahtanin onunde tokati yedim bide aglaya aglaya ama minder cevabi niye vurdun bana dedim🥹 bu arada ogretmenin halam plmasi disinda bi problem yok😅
Duygarn LaMamaDellaCicala akfsjdk ya anneanneler neden böyle, benim pamuğum da durur durur hiç olmadık yerde küfür ederdi 😄😄
LaMamaDellaCicala Eslemsi_04 Yazmelegi_ anneannem hep boyle garip bilmeceler soylerdi daha bir suru bide herseyi unutan kafam aha bunlari unutmuyor. Metel metel malum eder oturmus bakla satar baklanin kilosu kaca deyince sirtarmis yuzume bakar. Metel metel meylice kenarlari etlice ortasi delik biz onu yirik Combak azini acti tokmak icine kacti Sirim sirim sirlica nasrettin hocanin bacak arasinda tuylice
ankarageldedi Eslemsi_04 Bunu bana eşimin adı ateş diye kayınvalidem söylemişti hemde laf sokma mahiyetinde off 😂 Cevap ateş.
Mertveannesi2211 LaMamaDellaCicala Nasreddin hocanın bacak arasındaki tüylü şey (eşek) bizde bunu çok söyler ayıp ayıp cevaplar alırdık 😀😀