Kızlar eşim crohn hastası 4 yıldır ağrıları ara sıra oluyor bugün tartıldı 58 kiloya düşmüş aşırı moralim bozuldu biraz internetten araştırdım ölenler de olmuş çok korkuyorum şuan 6 aylık kızımız var eşimi çok seviyorum ya bişey olursa ona korkusu sardı beni ağrıları atakları olmuyor yatağa düşecek kadar ağrı olunca lavaboya gidince rahatlıyor kilo almak için bazen bir öğünde 1 buçuk ekmek 2 3 tabak yemek yiyor yinede alamıyor anında tuvalete gidiyor yedikleri ne yapacağım nasıl yapacağım bilmiyorum kapsamlı bilgi içerik nette bulamıyorum başına gelen (Allah uzak etsin yuvalarinizdan )varsa bana yardımcı olabilirmi neler yiyip içmesi iyi gelir tedavisi yok şuan bu hastalığın iş yerinde şuan aradı ağlamaktan konuşamadım çok kötü hissediyorum kendimi kızdı güldü aglancak bişey yok korkma iyiyim diyor ama ben kabullenemiyorum çok tuhafim bugun crohn hakkında bildiklerinizi ogrenebilirmiyim ha bu arada diğer organlara zarar verebiliyormus ve eşimin kalbi çok sık sıkışıyor of karman corman yazdım ama anlarsiniz umarım derdimi