melikezeynepbetul doktor bitkisel öksürük şurubu yazcam demişti yazmamış eczacı da onerilmiyo pek dedi ama bebeğim öksürüyor ne yapmam lazım siz neler yaptınız ilk annelik tecrübem ilk defa hasta oldu korkuyorum da ilerlemesinden çok ilaçta vermek istemiyorum aslında
23Busra23 melikezeynepbetul ılık su ver devamlı boğazı kuru kalmasın . Birde ıhlamur verebilirsin ben yapmıştım
-Kuzika- melikezeynepbetul 4 aylik bebege mama yada anne sutu disinda birsey verilmez. Gecen birisi bitkisel birsey verdigi icin bebegine agir ilac tesavisi olmak zorunda kaldigini yazmisti. Öksürebilir nefessiz birakacak kadar oksurmuyordur sonucta. Mevsim kiş hastaliklar basladi bir kac gune gecer. Sen emziriyorsan sen ihlamur ic ordan gecsin bebeginede
melikezeynepbetul 23Busra23 doktor da söylemişti ıhlamur verebilirsin diye dün sadece 1kasik denemiştim yine veririm teşekkür ederim ❤️
melikezeynepbetul -Kuzika- doktor kendisi söyledi bitkisel içerikli diye söylemişti sanırım bionatur gibi suruplardan özel olarak alındığı için receteye geçmemis