Silaa66_ Orda yaşayan arkadaşlar var mı oraya gitmeyi gezmeyi düşünüyorum hangi mevsim gezmeye uygun olur 🥰
Forumunsultaniasude Silaa66_ Bende bu yaz gideceğim üstte kalsın bende şurda bekliyim öğrenmiş olurum ☺🙏🌸
balkopuk Silaa66_ Mayıs gıbı gıdersenız çok sıcaklara yakalamazsınız beyaz su var eski mardın o cıvarda yakın zerzevan kalesı var zaten zerzevana gıdersenız dbakır falan oralar çok yakın zaten
Ballloglum Silaa66_ dara antik kent, mor Gabriel manastırı, darülzeyferan manastırı eski Mardin, Midyat,
Forumunsultaniasude Silaa66_ Ben hiç gitmedim ama burda mardinli arkadaşlar vardı sanki nicklerini bulabilirsem etiketlerim 🙏🥰
Cennetkokulum___ Üstte kalsın benim de en çok gitmek istediğim yerlerden bir şehir. Mardin’de yaşayan bir çok arkadaş var diye biliyorum. Görünce yazarlar :)
Beyninizikullanmakucretsizdir Kasımiye medresesi Deyrulzafaran manastırı Zinciriye medresesi Sakıp Sabancı Kent müzesi Mardin kalesi Mor Gabriel manastırı Dara antik kenti Eski/Yeni Midyat Beyazsu/Nusaybin Bakırcılar çarşısı Tellallar çarşısı 🫡🫡
sanli17 Silaa66_ biz ekimde gitmiştik beyazsu eski mardin buralara gittik çok güzel yerler eski mardinin içinde kilise ve kaleler var eğer kalmaya yer arıyorsanız aydınbey konağı var çok güzel yer tavsiye ederim